Robert Fernández: “El proper entrenador el decidiré jo”

Robert Fernández: “El proper entrenador el decidiré jo”

El secretari tècnic del primer equip va repassar aquest dilluns l’actualitat de l’equip, el futur de la banqueta del Barça i les renovacions de peces clau de l’equip

Mentre el Barça està centrat en el tram final de temporada, als despatxos també es pensa en el futur més proper de l’equip. Robert Fernández, secretari tècnic del primer equip, va repassar aquest dilluns l’actualitat esportiva als estudis de SER Catalunya, amb temes sobre la taula com el nom del proper entrenador o les renovacions de peces clau del conjunt blaugrana. Sobre el proper responsable de la banqueta del primer equip –després que Luis Enrique confirmés que no renovaria el seu contracte-, Robert Fernández va assegurar: “El proper entrenador el decidiré jo”. Va puntualitzar que la decisió es consensuaria amb el president i la Junta Directiva, però deixant clar que serà una decisió personal.

En aquest sentit, va lloar les virtuts de dos tècnics que han sortit als mitjans de comunicació com a possibles recanvis de Luis Enrique: Juan Carlos Unzué, el seu segon a la banqueta del Barça, i Ernesto Valverde, actual entrenador de l’Athletic Club. Sobre l’actual ajudant de l’asturià, va dir: “És una bona opció; coneix bé el Club, els jugadors i el sistema. És una persona preparada i que sap on és”. Sobre l’actual tècnic del conjunt basc, amb qui Robert va coincidir com a jugador del Barça entre el 1988 i el 1990, va comentar: “Està fent temporades molt bones, a l’Athletic i a altres clubs; és una persona seriosa i un bon entrenador”.

El secretari tècnic, que porta les negociacions amb discreció, també va parlar de dues renovacions clau per al futur de l’equip: les dels capitans Andrés Iniesta i Leo Messi. Del manxec, Robert Fernández va dir: “No m’imagino un Barça sense Iniesta, i ell tampoc”. Mentre que sobre l’argentí va afirmar: “Leo és feliç a Barcelona, està en un equip magnífic”. En ambdós casos, va ser molt clar: “Iniesta i Messi renovaran, no en tinc cap dubte”.

Jugadors del filial al primer equip

Robert Fernández, que va dir que el Barça està “en una situació favorable a les tres competicions”, va explicar que “tots els jugadors nous necessiten adaptació, la samarreta del Barça pesa molt”. De cara al futur més immediat, a més, el secretari tècnic blaugrana va anunciar que “a l’estiu pujarà algun jugador del filial al primer equip”, sense dir cap nom: “N’hi ha quatre o cinc amb opcions”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut