Luis Enrique Martínez: “El València és un rival que sempre ens ha costat”

Luis Enrique Martínez: “El València és un rival que sempre ens ha costat”

“Tot i que a la Lliga no estigui gaire ben classificat, té jugadors d’un nivell molt alt”, ha afirmat l’entrenador blaugrana

Després de la derrota contra el Deportivo a Riazor el Barça vol tornar a la bona dinàmica de les últimes setmanes amb una victòria contra el València al Camp Nou. El tècnic Luis Enrique Martínez confia en els seus homes, tot i que sap que guanyar l’equip valencià mai és fàcil: “Fent una valoració de tots els enfrontaments, és un rival que sempre ens ha costat. Tot i que a la Lliga no estigui gaire ben classificat, té jugadors d’un nivell molt alt. És un rival difícil”. 

L’entrenador asturià ha explicat que continuen immersos en la lluita pel títol i que aquest es decidirà en les darreres setmanes de campionat: “Crec que es decidirà en les últimes jornades perquè és la part més decisiva i el calendari, per als que estem en competició europea, és bestial. A més, els equips de la zona baixa sempre sumen més punts al tram final”.

L’endemà del sorteig dels quarts de final de la Champions League, Luis Enrique ha fet una valoració del proper rival blaugrana, la Juventus de Massimiliano Allegri: “En uns quarts de final no pots esperar un rival que no sigui d’entitat. Tots pensem en la final de Berlín contra la Juventus. Han fet canvis, però continuen sent un rival temible, a l’alçada del que esperem d’un rival de Lliga de Campions”.

Preguntat pel rendiment d’Andrés Iniesta, l’asturià ha explicat que el veu bé i que està segur que continuarà aportant molt: “Crec que vaig veure la millor versió de l’Andrés a principi de temporada. Després ha tingut dues lesions que són dures i l’hem intentat cuidar, com sempre fem, perquè vagi sumant minuts. Ara el veig com abans, i amb la continuïtat necessària ens continuarà donant molt”. Sobre les rotacions, el tècnic blaugrana ha comentat que el calendari està molt carregat i que necessitarà l’ajuda de tots. “Hauré de comptar amb tota la plantilla”, ha afirmat.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut