Rakitic arriba als 150 partits oficials amb el FC Barcelona

Rakitic arriba als 150 partits oficials amb el FC Barcelona

Des que va arribar al Club, el croat ha assolit fins a vuit títols amb la samarreta blaugrana

Ivan Rakitic va arribar aquest dimarts a Torí als 150 partits oficials amb la samarreta blaugrana. Tot i no poder-ho celebrar amb una victòria, el croat ha demostrat que continua sent un dels pilars de l'equip de Luis Enrique, des que va debutar com a blaugrana el 24 d’agost del 2014 al Camp Nou, en un Barça-Elx resolt amb victòria culer (3-0).

De fet, cal recordar que el ‘4’ blaugrana va renovar el passat 10 de març, dia del seu 29è aniversari, fins al 2021. Amb el Barça, el migcampista ha sumat al seu palmarès vuit títols de deu, a l'espera del final d'aquesta temporada.

24 gols en 150 partits

La temporada del seu debut va disputar un total de 51 partits: 32 a la Lliga, 12 a la Lliga de Campions i 7 a la Copa del Rei. En aquesta cinquantena de partits va fer un total de 8 gols. Dades que demostren que des de l'inici Rakitic es va convertir en un imprescindible per a Luis Enrique gràcies al seu esforç, treball, assistències i gols.

Perquè es van seguir ampliant la temporada següent (2015/16), quan el migcampista va jugar fins a 57 partits amb l’equip: 36 a la Lliga, 9 a la Lliga de Campions, 6 a la Copa del Rei, 2 a la Supercopa d’Espanya i al Mundial de Clubs i 1 a la Supercopa d’Europa. En totes les competicions, Rakitic va fer fins a 9 dianes, una més que a la temporada anterior.

Ara, aquest curs, el migcampista croat acumula 25 partits a la Lliga, 8 a la Lliga de Campions, 7 a la Copa del Rei i 2 a la Supercopa d’Espanya. De moment ha marcat 7 gols en 42 partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut