Beto Borregán, membre del jurat del premi Princesa d’Astúries 2017

Beto Borregán, membre del jurat del premi Princesa d’Astúries 2017

El llegendari número ‘21’ d’hoquei patins del Barça serà un dels encarregats d’escollir qui mereix el guardó en la categoria d’Esports

L’exjugador de llegenda del FCB Lassa d’hoquei patins Alberto Borregán formarà part del jurat del premi Princesa d’Astúries dels Esports 2017. El lliurament tindrà lloc a la ciutat d’Oviedo els pròxims 23 i 24 de maig. Entre les vuit categories premiades hi ha la de l’àmbit esportiu, de la qual formarà part Borregán. Cal recordar que l’exblaugrana Xavi Hernández va ser el guanyador d’aquest premi l’any 2012 juntament amb Iker Casillas, i que els germans Gasol, també exjugadors culers, van ser els guardonats l’any 2015.

Els Premis Princesa d’Astúries “estan destinats a guardonar la labor científica, tècnica, cultural, social i humanitària realitzada per persones, institucions, grups de persones o institucions en l’àmbit internacional”.

Una icona del Palau

L’any 2012, després de 18 temporades amb el club blaugrana i havent assolit un total de 58 títols, va retirar-se com a jugador professional d’hoquei per continuar vinculat al Club, però des de les seccions. Un curs més tard el Barça va decidir homenatjar l’excapità retirant-li la samarreta amb el dorsal ‘21’ i penjant-la al punt més alt del Palau –la primera de la història de la secció d’hoquei patins. Des de la temporada 2016/17 Borregán ha passat a donar ordres des de la banqueta del club Patí Voltregà femení.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut