Extraordinari cap de setmana dels dos Infantils

Extraordinari cap de setmana dels dos Infantils

L’Infantil A guanya el Reial Madrid per 4-2 a la final del Torneig de Güeñes, amb un gol espectacular de Miqui Juanola a passada de Xavi Simons, mentre que l’Infantil B supera al Genk per 3-0 a la final de la Santander Cup disputada a Alemanya

CADET A – MERCANTIL

Tres punts per continuar líders (3-0)

L’equip de Franc Artiga signa un bon partit i es desfà de manera solvent del Mercantil (3-0). Els blaugranes tornaven a la competició després d’una Setmana Santa marcada per arribar a la final del Torneig MIC, i ho han fet de manera excel·lent. Així doncs, el Cadet A ha buscat la porteria rival des del principi; Ansu, Bernabé i Nils Mortimer han estat els principals perills, fins que finalment la insistència ha trobat premi. Sola ha assistit a les mil meravelles Jesús Cantón perquè culminés una jugada col·lectiva (1-0, min 12), i ha convertit el seu sisè gol de la temporada. Ansu, que havia avisat en un llançament de falta directa, ha estat l’autor del segon gol en transformar un penal que ell mateix havia forçat després de driblar un defensa rival a l’interior de l’àrea (2-0, min 47). El gol de la sentència ha arribat mitjançant les botes de Konrad (3-0, min 68). En definitiva, tres punts més que permeten als culers mantenir-se líders de la Divisió d’Honor Cadet amb tres punts d’avantatge sobre l’Espanyol que va ajornar el seu partit al camp del Vilassar de Mar. El Cadet A visitarà la propera jornada el difícil camp del Cornellà, cinquè classificat.

REUS DEPORTIU  – CADET B

Demostració de força al camp del segon classificat (1-3)

Els nois de Cristian Catena, matemàticament campions des de fa dos caps de setmana, van demostrar dissabte les seves ànsies de victòria amb un gran triomf contra el que havia estat el gran competidor pel títol al llarg de la temporada, el Reus Deportiu (1-3). Els blaugranes es van avançar a l’inici de la segona meitat amb un gol d’Àlex Rico (min 46). Només tres minuts més tard, Marc Domínguez va fer l’1-1 pels del Baix Camp, però el Barça va tornar a prémer l’accelerador al tram final, quan primer Raul Martínez (min 72) i després José Martínez (min 79) van posar l’1-3 definitiu al marcador. Un triomf que serveix al Cadet B per demostrar el seu domini del campionat, en què quan falten cinc jornades per a la seva finalització, els blaugranes porten 24 punts al segon classificat. 

INFANTIL A – TORNEIG DE GÜEÑES

Campions superant el Reial Madrid a la final (4-2)

Espectacular torneig el que ha signat l’Infantil A de Carles Martínez al País Basc. L’Infantil A es va proclamar campió del Torneig de Güeñes després de superar el Reial Madrid per 4-2 a la final. Un partit decisiu al qual van arribar després de superar l’Enkarterri (4-0) i l’Inter italià (1-0) a la fase prèvia i l’Athletic Club a les semifinals (2-0). La final va ser un espectacle. Leo Dos Reis va avançar els blaugranes, però el Reial Madrid, molt ofensiu, va posar-se per davant amb dos gols. Va ser aleshores quan va sorgir el millor futbol del Barça. Arnau Farnós va empatar el partit abans que Xavi Simons s’inventés una passada prodigiosa que el defensa Miki Juanola va culminar amb gol. Era el 2-3. Un gol que està fent la volta al món a les xarxes socials. Minuts després va arribar la sentència, obra de Mamadou, per a un Infantil A que tanca dues setmanes màgiques en què ha guanyat el MIC, superant el Celta a la final (3-1), i el Torneig de Güeñes. L’equip de Carles Martínez jugarà el seu partit ajornat d’aquesta jornada de Lliga al camp de L’Hospitalet el proper 3 de maig.

INFANTIL B – SANTANDER CUP

Campions després de guanyar el Genk a la final (3-0)

Memorable també ha estat el torneig que ha protagonitzat l’Infantil B de Sergi Milà a Alemanya. L’Infantil B ha guanyat el Torneig Santander Cup, disputat a Monchengladbach, després de superar el Genk a la final, per 3-0, amb dos gols de Toni Caravaca i un d’Aleix Garrido. El Barça ha deixat empremta a Alemanya del seu estil propi, del seu ADN, amb un futbol de toc espectacular que li va servir per superar a la primera fase equips de tant nivell com la Juventus (4-0), el KRK Genk (2-1), el Bayer 04 Lerverkusen (3-0), el FC Köln (3-0) i el Manchester United (2-0). Els blaugranes van guanyar a les semifinals el Liverpool per 1-0 abans de tornar a trobar-se el Genk a la gran final. Els nois de Sergi Milà disputaran el seu partit ajornat de Lliga a casa contra la Escuela San Pedro San Pablo el proper 3 de maig.

CORNELLÀ – ALEVÍ A

Pluja de gols per celebrar el títol de Lliga (1-10)

L’Aleví A es proclama campió de Lliga i firma una temporada espectacular gràcies a la golejada davant el Cornellà (1-10). Els nois de Marc Serra afrontaven el decisiu matx després de jugar la final del Torneig MIC, i els culers han sabut fer el canvi de xip i estar a l’altura de l’esdeveniment. Els blaugranes han encarrilat el partit ben aviat gràcies a un doblet d’Iker Bravo als primers cinc minuts (0-2, min 5). Posteriorment, Denis Cruces, Bravo, firmant el pòquer, i Jan Molina han posat l’1-6 al minut 27. Finalment, Solo Traoré, en dues ocasions, Raúl Alarcón i Denis Cruces han certificat la golejada blaugrana (1-10, min  46). Amb aquest triomf, l’Aleví A es proclama campió de Lliga amb 79 punts, 26 victòries i només un empat i 214 gols a favor per només 15 en contra. Solo Traoré, a més, és el màxim golejador del campionat amb 51 dianes. El proper partit del campió de Lliga serà el proper dissabte 29 d’abril contra l’Escola Gavà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

ALEVÍ B – SANT ANDREU

Triomf per reforçar la confiança (6-3)

Després de disputar el Mundialito 2017 a Cambrils, els nois de Jordi Pérez han tornat a la competició domèstica amb una victòria aclaparadora davant el Sant Andreu per 6 a 3. Joan Anaya ha inaugurat el marcador al minut vuit, un avantatge que s’ha vist augmentat gràcies al gol de Joel Roca (2-0, m. 31). Tot i que els visitants han retallat distàncies (2-1, m. 35), Joel Roca ha tornat a aparèixer al cap de dos minuts per donar tranquil·litat als blaugranes (3-1, m. 37). Finalment, Bilal Achhiba en dues ocasions i Jaume Jové han segellat la golejada culer (6-3). El proper compromís dels culers serà el proper dissabte al camp de la Fundació Esportiva Grama.

ALEVÍ C – SANT JOAN DESPÍ

Camí de la temporada perfecta (7-0)

L’equip de David Sánchez continua impressionant tothom. Aquest diumenge va golejar per 7-0 el Sant Joan Despí, onzè a la classificació, i continua comptant les jornades per victòries. 24 partits disputats, 24 triomfs. Els blaugranes van guanyar amb comoditat i ja al minut 7 Dereck López van estrenar el marcador, mentre que Marc Guiu ampliava diferències al minut 16 (2-0). A partir del minut 40 els barcelonistes van augmentar la producció ofensiva i els gols van caure un darrera de l’altre. Els golejadors van ser Jan Quiles, Arnau Pradas, Alejandro Domínguez i de nou Dereck López i Marc Guiu. A falta de cinc jornades per al final –el Barça té encara un partit pendent-, la diferència respecte al segon, l’Atlètic Sant Just, és de 10 punts. 

PENYA BLAUGRANA COLLBLANC SANTS – ALEVÍ D

Triomf vital per mantenir el liderat (3-5)

L’aleví D guanya la Penya Blaugrana Collblanc Sants per 3 a 5 i es consolida com a líder de la categoria. Els blaugranes afrontaven el matx després d’arribar la setmana passada a la final del Torneig Vila de Perelada, i els blaugranes s’han mostrat incontestables en el seu camí al capdavant de la Lliga. Els nois de Daniel Horcas s’han sobreposat a totes les adversitats, ja que tot i començar perdent per 2-0, han sabut remuntar el partit i igualar les forces amb gols de Daniel Tristán Gudjohnsen (2) i Santos Ortiz (3-3, min 43). Finalment, la superioritat blaugrana s’ha traduït al marcador mitjançant Tomas Marques i Santos Ortiz, de nou (3-5, min 54). El proper partit de l’Aleví D serà el dissabte 29 d’abril contra el Vila Olímpica, tercer classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

RCD ESPANYOL – BENJAMÍ A

Cop d’efecte al derbi per situar-se líder en solitari (1-2)

El conjunt de Jordi Font va aconseguir dissabte una victòria cabdal al camp de l’Espanyol (1-2), l’equip amb el qual el Barça estava empatat a punts al capdavant de la classificació abans de començar la jornada. El matx va arribar al descans 0-1 gràcies a la diana de Marc Bernal al minut 19, després d’un potent xut des de fora de l’àrea, i Lamine Yamal Nasroui, que suma ja 67 gols al llarg de tota la temporada, va fer el segon al 47 poc després que el Barça estavellés tres pilotes als pals. Només un minut més tard, els blanc-i-blaus van retallar diferències després d’un gol de Kira Mykola, de penal. No obstant això, els barcelonistes van aconseguir mantenir l’avantatge en un matx que pot ser decisiu per al desenvolupament de la Lliga. El Benjamí A suma ara 78 punts, tres més que l’Espanyol, a falta de només tres jornades per al final. El proper partit és diumenge que ve a casa contra el Gimnàstic Manresa B, catorzè classificat.

BENJAMÍ B – GIMNÀSTIC MANRESA

Els campions no en tenen prou (5-1)

La temporada per emmarcar de l’equip d’Óscar Jorquera està tenint continuïtat un cop l’equip ha guanyat la Lliga matemàticament. En el partit corresponent a la jornada 27, contra el Gimnàstic Manresa, tercer classificat, els blaugranes van tornar a demostrar la seva qualitat i es van imposar amb claredat. Els tres primers gols van ser seus, amb un doblet de Denis Cruz i una diana d’Òscar Masqué. Els visitants van retallar distàncies, però Lassana Diaby i Íker del Moral van segellar la victòria. El proper partit del Benjamí B és diumenge que ve al camp de l’Igualada, novè classificat.

BENJAMÍ C – CORNELLÀ

Victòria per seguir imbatuts (2-0)

Els nois d’Albert Puig continuen en un gran moment de forma. Després d’aixecar la Ibercup Cascais 2017 a Portugal, els blaugranes segueixen a un alt nivell i s’han imposat al segon classificat, el Cornellà, per 2 a 0. El bon joc dels culers s’ha traduït en dos gols quasi consecutius. Primer ha estat Madou Murcia qui ha marcat l’1-0 al minut 30 i només sis minuts després, Samakou Nomoko ha donat la diana de la tranquil·litat (2-0, m. 36). El Benjamí C ha sabut administrar la renda obtinguda i ha assegurat tres punts més per seguir líder i augmentar la renda a 12 punts respecte al segon classificat. La propera jornada serà clau, ja que els culers es podrien proclamar campions de Lliga. Així doncs, el següent partit del Barça serà el diumenge 30 d’abril davant l’Igualada, vuitè classificat.

CORNELLÀ C – BENJAMÍ D

Continua la bona ratxa (0-2)

L’equip d’Alexis Pintó continua amb la bona dinàmica i va assolir ahir la quarta victòria consecutiva després de derrotar amb solidesa (0-2) el Cornellà C en un matx corresponent a la vint-i-cinquena jornada de Lliga. Els blaugranes van forjar el triomf a la primera meitat, on David Julià va estrenar el marcador al minut 19, i Nil Naveira va fer el segon al minut 14. Un bon partit del Benjamí D, que, a més, va aconseguir deixar la porteria a zero. Tres punts que deixen els barcelonistes tercers a la classificació amb 53 punts. El proper partit és diumenge que ve a casa contra l’Igualada.

PREBENJAMÍ – CIUDAD COOPERATIVA

Golejada per continuar regnant a  la categoria (10-0)

Els nois de Juanan Gil guanyen de manera contundent el Ciudad Cooperativa per 10-0 i segueixen líders a deu punts del segon classificat, el Can Vidalet. El bon gust per la possessió de la pilota i la superioritat culer vista sobre el terreny de joc s’ha reflectit al marcador. Pol Vila, Ismael Ziani en dues ocasions i Marc García han posat el 4-0 en menys de 25 minuts. Però el millor estava per arribar: Ethan Rodríguez ha estat letal de cara a porteria i ha aconseguit marcar quatre gols consecutius en vuit minuts. Finalment,  Ismael Ziani i Aisher Font han segellat la golejada culer. D’aquesta manera, els blaugranes confirmen les bones sensacions mostrades la setmana anterior al Mundialito 2017 disputat a Cambrils, torneig en què es van proclamar campions. Si el Prebenjamí guanya el seu partit ajornat que disputa dimecres al camp del Sant Joan Despí B, els nois de Juanan Gil poden proclamar-se campions de Lliga la propera jornada al camp de l’Atlètic Sant Just B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut