L’Aleví A guanya la Lliga

L’Aleví A guanya la Lliga

Els nois de Marc Serra s'imposen per 1-10 al camp del Cornellà i sumen el quart títol de la temporada per al futbol formatiu masculí blaugrana

L’Aleví A s’ha proclamat avui campió de Lliga del Grup 1 de Preferent al superar per 1-10 al Cornellà al seu camp. És el quart títol que suma aquesta temporada el futbol formatiu blaugrana després dels aconseguits fa unes setmanes pel Juvenil A, el Cadet B i el Benjamí B. L’Aleví A s’ha emportat avui la victòria amb quatre gols d’Iker Bravo, dos de Denis Cruces i Solo Traoré i un de Raúl Alarcón i Iker Bravo. L’Aleví A també ha guanyat aquest any el Torneig On Sports Cup al superar a la final al Mislata (4-2).

Diada de Sant Jordi i roses per les mares

La temporada de l’Aleví A al Grup 1 de Preferent ha estat excel·lent. Han sumat 26 victòries i només han cedit un empat al camp del Sant Gabriel (2-2). Són l’equip més golejador del campionat, amb 214 gols a favor, i només han encaixat 15 gols en tota la Lliga. L’equip arriba en una bon moment, doncs, al tram final de la temporada on hauran d’afrontar la Danone Cup, LaLiga Promises i la Copa Catalunya. Els jugadors, una vegada guanyada la Lliga, han regalat una rosa a les seves mares amb motiu de la Diada de Sant Jordi en un bon gest de tot el grup.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut