Resposta del FC Barcelona a l'escrit del TAD

Resposta del FC Barcelona a l'escrit del TAD

En relació amb l’escrit del president del Tribunal Administratiu de l’Esport (TAD), el FC Barcelona vol comunicar els següents punts

En relació amb l’escrit del president del Tribunal Administratiu de l’Esport (TAD) rebut aquesta tarda, el FC Barcelona vol comunicar que:

1. En efecte, el FC Barcelona va interposar a les 16.08 hores d’ahir davant del TAD el recurs corresponent a la resolució dictada pel Comitè d’Apel·lació de la RFEF referida a la sanció del nostre jugador Neymar Jr.

2. El FC Barcelona expressa la seva sorpresa perquè el president del TAD afirma en el seu escrit que aquest organisme no havia pogut resoldre el recurs atès que “era públic i notori” que el TAD ja havia finalitzat la reunió, tenint en compte que el Club va presentar el recurs dins dels terminis establerts a les normes reguladores corresponents. A més, el TAD mai va notificar al Club l’horari fixat per a la seva reunió.

3. També sorprèn que el president del TAD digui en el seu escrit que per resoldre necessita l’informe del Comitè d’Apel·lació, quan, de fet, ahir el TAD no disposava d’aquest informe en el moment de celebrar la seva reunió.

4. El FC Barcelona també vol puntualitzar que, malgrat el que el president del TAD manifesta en el seu escrit, el Club sol·licita al TAD que dicti una resolució i que, en cas que aquesta confirmi la sanció del jugador, atorgui, subsidiàriament, la seva suspensió cautelar.

5. No és cert que el FC Barcelona ha demanat opinió sobre la disponibilitat del jugador per a la disputa del partit. El que es va demanar al TAD és l’estimació del recurs i, en conseqüència, la declaració de la disponibilitat del jugador per ser alineat.

6. També resulta sorprenent que el president del TAD, prescindint de totes les formalitats procedimentals previstes a les normes, es permeti donar una opinió sobre la conveniència de decretar o no una mesura cautelar.  

Per tot plegat, el FC Barcelona continua esperant la resolució del TAD al recurs presentat, donant per fet que el president d’aquest òrgan jurisdiccional no participarà en la deliberació per no predisposar la resolució amb les seves opinions ja expressades públicament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut