Gerard Piqué queda fora de la convocatòria per viatjar a Granada

Gerard Piqué queda fora de la convocatòria per viatjar a Granada

Amb les baixes per lesió d’Aleix Vidal i Arda Turan, i per sanció de Leo Messi, Jordi Masip i Piqué són els jugadors descartats per decisió tècnica per jugar a Granada; Aleñá, del filial, completa la llista

El Barça posa punt final a l’aturada i torna a la competició amb el viatge a Granada. Els blaugranes s’enfronten aquest diumenge al conjunt andalús i ho fan amb algunes baixes sensibles. A la ja coneguda d’Aleix Vidal, primer s’hi va sumar la de Leo Messi per acumulació de targetes, i més tard la d’Arda Turan. En tornar de la concentració amb la selecció turca, les proves mèdiques que se li van fer al migcampista van confirmar que té una lesió muscular a l’adductor de la cama dreta i estarà de baixa unes tres setmanes. A més, Gerard Piqué no ha participat en l’últim entrenament, amb permís del tècnic, i ha quedat fora de la convocatòria.

Amb aquestes baixes, Luis Enrique ha facilitat aquest dissabte la llista de 18 jugadors convocats poc abans del viatge cap a Granada. El tècnic asturià també ha descartat Jordi Masip per decisió tècnica, i ha completat la llista amb el jugador del filial Carles Aleñá. Així, la llista de convocats la formen: Ter Stegen, Cillessen, Rakitic, Sergio, Denis, Iniesta, Suárez, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Umtiti, Mathieu i Aleñá.

Els 18 jugadors convocats viatjaran aquest diumenge a Granada per reprendre la competició domèstica i iniciar, d’aquesta manera, un mes d’abril exigent amb partits decisius de Lliga i de Lliga de Campions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut