Juvenil A – Nàstic de Tarragona: Victòria contundent per acomiadar la Lliga (6-0)

Els nois de Gabri Garcia golegen l’equip tarragoní en la darrera jornada de la Divisió d’Honor, a dues setmanes de jugar la final a quatre de la UEFA Youth League

El Juvenil A del Barça ha acomiadat aquest dissabte la temporada 2016/2017de la Divisió d’Honor amb una contundent victòria a la Ciutat Esportiva contra el Nàstic de Tarragona (6-0). És el triomf número 22 de l’equip de Gabri Garcia en 30 jornades en una Lliga que es va endur matemàticament fa dos caps de setmana empatant contra el Cornellà. Els números dels blaugranes han estat excel·lents, ja que han cedit només cinc empats i tres derrotes i han estat els màxims golejadors del campionat, amb 72 dianes. Unes xifres que els han servit per acabar la Lliga sis punts per sobre del segon classificat, el Mallorca.

Contra el Nàstic de Tarragona, desè classificat, els barcelonistes han tornat a demostrar la seva gana competitiva. Malgrat no jugar-s’hi res ja a la Lliga, als 25 minuts dominaven per 2-0 gràcies al doblet signat per Monchu, golejador també en la darrera jornada contra la Damm. Amb el partit encarrilat, la segona part ha estat plàcida i el Barça ha pogut marcar quatre gols més, obra de Lee, Guerrero, Mboula i Alasana, per situar el 6-0 definitiu al marcador.

Amb la competició domèstica ja finalitzada al Juvenil A no se li acaben els reptes, ja que podria guanyar fins a tres títols més aquesta temporada. El primer objectiu és la UEFA Youth League, en què l’equip ja es troba a les semifinals, que jugaran el 21 d’abril a Nyon contra el Salzburg. En cas de victòria, la final tindria lloc el dilluns següent contra el guanyador de Reial Madrid-Benfica. A més, el primer lloc a la Divisió d’Honor els permetrà disputar també la Copa de Campions i la Copa del Rei.