Damm – Juvenil A: L’equip manté la gana després del títol (0-2)

Els de Gabri Garcia fan un partit molt seriós i sentencien a la segona meitat amb gols d'Abel i Monchu

Amb el títol de Divisió d’Honor ja al sac després proclamar-se campió matemàticament la setmana passada a la Ciutat Esportiva contra el Cornellà (1-1), el Juvenil A del Barça ha demostrat el seu inconformisme i ha guanyat (0-2) en la penúltima jornada del campionat. Ho ha fet, a més, en un camp complicat, el del quart classificat, la Damm. És la victòria número 21 de l’equip aquesta temporada a la competició domèstica, on només ha perdut tres partits en 29 jornades.

El matx, que s’ha disputat sota una intensa pluja, ha començat amb els de Gabri Garcia dominant a plaer la primera mitja hora. També els locals han tingut alguna ocasió abans del descans, però tots dos equips han anat als vestidors amb 0-0 al marcador. Als tres minuts de la represa ha arribat el primer gol blaugrana, obra d'Abel després que el Barça recuperés una pilota en zona perillosa. El Juvenil A continuava buscant l’àrea rival i el segon ha arribat al minut 64 mitjançant Monchu, que ha culminat a la perfecció un ràpid contracop. El darrer partit del Juvenil A a la Lliga serà el proper cap de setmana a casa contra el Nàstic de Tarragona.

Empat sense gols del Juvenil B

Per la seva part, l’equip de Quique Alvárez només ha pogut sumar un punt al camp de l’Escola de Futbol Mataró (0-0). Tot i que els blaugrana han buscat la victòria amb insistència i han jugat amb un home més els darrers 25 minuts, no han tingut sort de cara a porteria. Aquest empat pot deixar el Juvenil B fora del liderat, ja que el Cornellà B ha de jugar aquest diumenge el seu partit d’aquesta jornada. Tot i així, els blaugrana el podrien recuperar només tres dies més tard, ja que el dimecres (19.30 hores) disputen el matx que tenien pendent al camp del Girona.