El Juvenil A, campió de la Divisió d’Honor

El Juvenil A, campió de la Divisió d’Honor

L’equip de Gabri Garcia suma el primer títol del futbol formatiu masculí empatant contra el Cornellà després d’una Lliga excel·lent

El Barça s’ha proclamat aquest dissabte campió del Grup 3 de la Divisió d’Honor Juvenil després d’empatar contra el Cornellà (1-1) a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. D’aquesta manera s’ha convertit en el primer equip del futbol formatiu masculí en aixecar el títol aquesta temporada. A més, els de Gabri Garcia en podrien sumar tres més, ja que jugaran les semifinals de la UEFA Youth League, que han de disputar contra el Salzburg, i estan classificats per disputar la Copa de Campions i la Copa del Rei.

El Juvenil A ha tornat a imposar-se als rivals del Grup 3 de la Divisió d’Honor després de dues edicions sense poder-ho fer, coincidint amb la sanció de la FIFA. Aquesta temporada, però, els barcelonistes han completat una Lliga gairebé perfecta adjudicant-se-la matemàticament dues jornades abans de la seva finalització. Al bon joc, sempre amb la possessió de la pilota com a pilar bàsic, se li ha d’afegir els bon números del l’equip, que ha guanyat 20 dels 28 partits disputats amb 22 gols en contra i 64 a favor, sent els màxims golejadors del campionat amb molta diferència respecte el segon. La fortalesa a casa, on només han perdut un partit de catorze, ha estat una altra de les claus.

Contra el Cornellà, amb moltes baixes per lesions i per la disputa de partits internacionals, el Barça ha pogut sumar el punt que necessitava. Ha estat un partit en què els de Gabri Garcia han disposat de possessions llargues, però en què ha costat crear ocasions davant d’una de les defenses menys golejades de la Lliga. Els visitants, que tenien molt clar que tindrien les seves opcions al contracop, han marcat el primer gol al minut 35. Gibert ha fet una gran conducció, ha tirat la paret a l’interior de l’àrea i ha definit ras amb l’interior (0-1). La reacció blaugrana no s’ha fet esperar. Només dos minuts més tard, una bona jugada del Barça ha acabat amb Guerrero rebent sol a la banda esquerra i centrant a l’interior de l’àrea, on David Alfonso, a la mitja volta, ha fet l’empat (1-1).

A la represa el Barça ha buscat el segon gol, tot i que s’ha trobat de nou amb una defensa molt ordenada al davant. Els blaugranes han tingut alguna ocasió més que a la primera, però insuficients per endur-se la victòria. Les més clares, una rematada alta de Collado al minut 61 i una centrada també del de Sabadell que s’ha enverinat i ha obligat Ramon a treure una mà prodigiosa. En els últims minuts, els blaugrana han volgut assegurar el resultat amb el control de la pilota i, tot i que han hagut de patir, s’han sortit amb la seva. Un campionat de Divisió d’Honor ben merescut que els jugadors han pogut celebrar sobre la gespa del Camp 7 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut