La Juventus, un rival sòlid i fiable en totes les competicions

La Juventus, un rival sòlid i fiable en totes les competicions

El conjunt dirigit per Allegri és l’equip menys golejat de la Lliga de Campions amb dos gols rebuts, lidera la Sèrie A amb vuit punts d’avantatge i està a un pas de la final de Copa

El sorteig celebrat aquest divendres a Nyon ha previst que la Juventus sigui el rival del Barça als quarts de final de la Lliga de Campions. El conjunt italià ha arribat a aquesta ronda de la competició després de desfer-se del Porto als vuitens amb un resultat global de 3-0 (0-2, 1-0). La Juventus és un dels equips favorits al títol i el líder de la Sèrie A amb vuit punts d’avantatge respecte a la Roma. El conjunt de Torí destaca per la seva fiabilitat al seu estadi, on, a la Lliga, ha guanyat els 15 partits que hi ha disputat.

El Juventus Stadium, un fortí

Aquesta temporada cap equip ha estat capaç de guanyar al Juventus Stadium, on els torinesos estan imbatuts entre totes les competicions. Sevilla (0-0) i l’Olympique de Lió (1-1) a la fase de grups són els únics que han aconseguit treure'n un empat, mentre que, a la Copa, als vuitens, quarts i semifinals ha guanyat tots tres partits.

El potencial de la Juventus i els seus bons resultats en totes les competicions fan que opti encara al triplet, de la mateixa manera que hi opta el Barça. I és que en aquesta eliminatòria s’enfrontaran dos dels cinc equips europeus que encara poden assolir la triple corona –la resta són el Bayern de Munic, el Borussia Dortmund i el Mònaco. Aquest fet demostra la magnitud i el potencial d’aquesta apassionant eliminatòria.

Els principals perills

L’enfrontament del Barça amb la Vecchia Signora significarà el retorn de Dani Alves al Camp Nou. El lateral blaugrana va jugar a les files del Club des del 2008 fins al 2016 i ha estat partícip del millor Barça de la història, amb el qual ha aixecat 26 títols, entre els quals tres Lligues de Campions, l’última a Berlín, precisament davant la Juventus (1-3).

Els blaugranes hauran d’estar atents a la seva presència a la banda dreta, però també a la de jugadors experimentats com Chiellini, Barzagli, Bonucci, Kedhira, el porter veterà Buffon i els davanters Higuaín i Mandzukic, que contrasten amb jugadors joves de molt talent com Pjanic i Dybala. El seu tècnic, Massimiliano Allegri, fa tres temporades que està al capdavant de l’equip italià, en què ha conquerit dues Lligues –de les cinc consecutives de la Juventus– i dues Copes italianes. Un fet calcat al Barça de Luis Enrique, tot i que els blaugranes li van prendre el triplet a Berlín. El tècnic italià ja va viure també la remuntada del Barça el 2013 quan dirigia el Milan (4-0).

L’eliminatòria enfrontarà l’equip menys golejat a la Lliga de Campions, la Juventus, amb dos gols rebuts, amb l’equip més golejador de la competició, el FC Barcelona, amb un total de 26, sis dels quals davant el PSG (6-1) en la remuntada històrica als vuitens al Camp Nou. El sorteig ha previst una eliminatòria apassionant entre italians i blaugranes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut