Luis Enrique: “La Juventus és un equip d’altíssim nivell”

Luis Enrique: “La Juventus és un equip d’altíssim nivell”

El tècnic asturià ha destacat la dificultat del partit d’aquest dimarts davant la vecchia signora assegurant que serà “un partit difícil davant un gran rival”

Luis Enrique ha destacat en la roda de premsa prèvia al Juventus-Barça que l’objectiu del partit d’aquest dimarts és “jugar bé al futbol, independentment dels números espectaculars de la Juventus i de la seva història”. Tot i així, el tècnic asturià destaca que el conjunt italià “no posarà les coses fàcils”. Referent a les sis baixes de la vecchia signora respecte l’onze de la final de la Lliga de Campions del 2015 entre catalans i italians, Luis Enrique ha explicat que “tenen baixes però els fitxatges que han fet serveixen per reforçar la plantilla en un bloc d’altíssim nivell”.

Tot i els bons records del darrer duel dels blaugranes davant la Juventus el tècnic blaugrana afirma que “el duel d’aquest dimarts no tindrà res a veure. Tots dos equips arribem en un bon moment i tenim la il·lusió de poder passar”. L’entrenador blaugrana no podrà comptar amb Sergio Busquets, sancionat, destacant que el jugador blaugrana “és una peça vital, els números indiquen la seva importància i el pes dins l’equip, però estem més que capacitats per suplir la seva baixa”. El Juventus-Barça també suposarà un retorn de Luis Enrique a Itàlia, on va entrar a les files de la Roma la temporada 2011/12: “Tinc molt bons records de la meva etapa i conservo grans amics”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut