Claver: “El primer partit és vital”

Claver: “El primer partit és vital”

El ‘10’ blaugrana del Barça Lassa de bàsquet ha expressat que “als play-offs no hi ha favorits”

Tal com es va conèixer fa uns dies, el Barça Lassa jugarà el primer partit de play-off davant el València Basket al Pavelló Municipal Font de Sant Lluís el 20 de maig a les 18 hores. Víctor Claver ha assegurat davant els mitjans de comunicació que creu en la classificació tot i tenir el factor pista en contra: “Als play-offs no hi ha favorits, el primer partit és vital”. “Només queda el final de la Lliga i ho hem de donar tot per acabar de la millor manera”, ha afegit el jugador blaugrana.

El ‘10’ de Bartzokas ha llançat un missatge esperançador: “Si guanyem dissabte tot estarà més a favor nostre per poder guanyar l’eliminatòria al Palau”. “Hem de ser més durs i aguantar més el ritme a l’hora de jugar fora de casa”. A més, sobre el duel que van disputar en terres valencianes, ha valorat que l’equip de Pedro Martínez va sortir a la pista amb molta més intensitat. El València Basket es va imposar al Barça Lassa de Georgios Bartzokas per 76 a 59.

Pel que fa a la situació i a com arriba l’equip al duel d’aquest dissabte, l’aler valencià ha declarat: “Tenir només un partit a la setmana ens ha servit per poder treballar i millorar l’estil de joc. S’ha notat el canvi quan hem sortit a la pista”.

Juntament amb Claver, també han atès els mitjans altres jugadors en zona mixta. Ante Tomic aposta per una anotació alta: “Quan jugues fora de casa has de fer més de 80 punts per guanyar”. Koponen també s’ha mostrat optimista: “Crec en l’equip. Sempre em sento molt segur, i sé que sortirem amb molta energia”.

L'eliminatòria es jugarà al Palau Blaugrana, en el segon partit de la sèrie, el dijous 25 de maig a les 20 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut