El València Basket, primer rival del Barça Lassa al play-off pel títol de l’ACB

El València Basket, primer rival del Barça Lassa al play-off pel títol de l’ACB

Amb el factor pista en contra, els de Georgios Bartzokas hauran de jugar el primer i un hipotètic tercer partit dels quarts de final a la Fonteta

El FC Barcelona Lassa ja coneix el que serà el seu rival en els quarts de final del play-off pel títol de la Lliga Endesa. I els partits d’aquesta darrera jornada de la fase regular –en què els blaugranes han acabat sisens- han determinat que sigui el València Basket, el tercer classificat després de perdre contra l’UCAM Múrcia (67-70).

Així doncs, i a causa de tenir el factor pista en contra, el primer partit es jugarà al Pavelló Municipal Font de Sant Lluís, el 20 maig a les 18 hores. L'eliminatòria viatjarà al Palau Blaugrana, en el segon partit de la sèrie, el dijous 25 de maig a les 20 hores.

En cas de ser necessari, i com que es classifica el millor de tres partits, el duel decisiu i determinant es disputarà l’últim cap de setmana del mes de maig (27 i 28 de maig), també a València

Els possibles rivals a semifinals

La resta d’eliminatòries han quedat de la següent manera: Reial Madrid (1r) – Morabanc Andorra (8è), Unicaja (4t) – Iberostar Tenerife (5è) i Baskonia (2n) – Herbalife Gran Canària (7è). Així doncs, i en cas de classificació, el rival a les semifinals serà el guanyador de l’encreuament entre el Baskonia i l'Herbalife Gran Canària.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut