Jesper Noddesbo: “Ha estat un privilegi viure els millors deu anys de la meva vida”

Jesper Noddesbo: “Ha estat un privilegi viure els millors deu anys de la meva vida”

Amb molta emoció, el pivot danès ha anunciat en una roda de premsa que no continuarà com a jugador del FC Barcelona a finals de temporada

Emotiu acte de Jesper Noddesbo, que ha anunciat en una roda de premsa duta a terme a la Ciutat Esportiva Joan Gamper que deixarà el FC Barcelona al final de temporada. Ho farà deu anys després i amb 38 títols al seu palmarès, a falta de disputar-se la Final Four de Colònia i la Copa del Rei. No ha estat sol, perquè l’han acompanyat tots els integrants de l’equip d’handbol –companys i staff–, així com el directiu responsable de la secció, Joan Bladé, el director d’esports professionals, Albert Soler, i el mànager de la secció, David Barrufet.

Visiblement emocionat, Noddesbo ha tingut paraules d’agraïments per a tothom, i ha afirmat: “Ha estat un privilegi defensar la samarreta del Barça i viure els millors deu anys de la meva vida”. “He viscut infinitat de coses, en què ho hem guanyat tot. Però els somnis s’acaben i la meva ment em diu que ara és hora de canviar. Estic molt agraït per haver format part d’aquest gran club, tinc clar que deixo el millor equip del món d’handbol”, ha afegit.

Grans moments i millors amics

Noddesbo ha assegurat: “Mai vaig pensar que faria tot el que he fet. M’emporto l’equip i la ciutat al cor”. A més, ha tingut paraules d’agraïment especials per al seu entrenador, Xavi Pascual: “Ho ha estat tot per a mi. Hem crescut junts amb l’equip”.

Ha dit, també, que es quedaria amb la Champions del 2011: “Va ser espectacular, encara se’m posa la pell de gallina quan hi penso”. Encara li manquen, però, dues competicions per disputar. Una d’aquestes, una altra Final Four a Colònia: “M’ho prenc com una gran oportunitat, perquè sempre és especial. Està clar que la gaudiré al màxim”.

Una decisió difícil

El pivot danès ha explicat les raons del seu comiat. Tot i no haver estat fàcil, ha comentat que ha estat una “decisió personal necessària”: “He de pensar en el que ve després, en la transformació de ser professional a la vida rutinària”. No es retirarà, perquè diu que “ara continuarà jugant al seu país”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut