Lazarov i Valero Rivera: el gol al servei de la Final Four

Lazarov i Valero Rivera: el gol al servei de la Final Four

El macedoni és el màxim golejador del Barça Lassa a la Champions, amb 76 gols, i afronta la seva última Final Four com a blaugrana, mentre que Valero Rivera debuta a Colònia després d’haver-ne marcat 67

Kiril Lazarov i Valero Rivera, dos dels jugadors del FC Barcelona Lassa que aquests dies disputaran la Final a Quatre de la Champions League a Colònia. Ells dos representen l’experiència, en el primer cas, i el debut, en l’altre, ja que serà la cinquena Final Four per al macedoni però la primera per al català. Ambdós, malgrat tot, arriben amb una característica comuna: són els màxims golejadors del Barça Lassa a la Champions 2016/17.

Lazarov, expert en els llançaments de set metres, ho fa amb un total de 76 gols. Valero Rivera, gran finalitzador de contraatacs, amb 67 dianes europees la temporada del seu retorn al Barça. “Em dedico a fer la meva feina, però no m’imaginava arribar a Colònia així”, ha declarat l’extrem barceloní, que, de totes maneres, considera que “el més important és ajudar l’equip a treure els partits endavant i ara no importa qui marqui al Lanxess Arena”. El mateix que opina Lazarov, que a més assegura que el millor és deixar-se portar i no “tenir cap gol o manera de marcar prevista”. No amaga, però, que viu d’això i que li agrada fer-los.

L'última i la primera: un moment especial

Tots dos, a més, viuran una experiència que possiblement mai oblidaran. Valero debutarà a Colònia i no dubta que serà especial, “perquè ho faig amb el Barça”. “Vaig venir aquí per jugar aquest tipus de partit i, de moment, està sent una temporada molt bona”, ha afegit.

I si Valero és un dels cinc debutants, Lazarov és, juntament amb Noddesbo, un dels jugadors que es troba davant la seva darrera Final Four amb la samarreta del Barça. Tot i que no vol pensar-hi gaire, el que està clar és que no vol deixar escapar l’oportunitat. Diu que, en cas de victòria final, serà "més feliç que la primera vegada, perquè significaria un gran final a l'etapa de blaugrana”. Una etapa que finalitzarà després de la Copa del Rei de Lleó i que, passi el que passi, no canviarà la seva percepció: “Marxaré després de complir un somni, sabent que he fet bé la feina. Barcelona i el Barça sempre seran al meu cor”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut