Luis Enrique: “El Vila-real és un dels rivals més difícils de contrarestar”

Luis Enrique: “El Vila-real és un dels rivals més difícils de contrarestar”

El tècnic blaugrana ha assegurat que el partit davant el submarí groc, ja que “es tracta d’un equip molt complet en defensa i en atac”

“El partit més complicat és el d’aquest dissabte contra el Vila-real”, ha assegurat Luis Enrique en la roda de premsa prèvia al partit contra el submarí groc al Camp Nou. Un duel que serà el primer dels tres que resten per disputar a la competició domèstica i que ha de servir als blaugranes per mantenir-se en la lluita pel títol de Lliga. “El Vila-real és un equip que presenta dificultats en defensa, ja que es posiciona molt bé. Alhora, genera transicions molt perilloses i es tracta d’un dels equips més difícils de la Lliga”.

Luis Enrique també s’ha referit al retorn d’Andrés Iniesta als entrenaments aquesta setmana: “Fa dos dies que s’entrena i se’l veu bé”. Preguntat per si el Barça es trobarà un rival semblant al del partit d’anada a Castelló, el preparador asturià ha afirmat: “Espero un Vila-real molt complicat a l’hora de treure-li la pilota, haurem de defensar molt bé. És un dels rivals més difícils de contrarestar”.

El tècnic blaugrana també ha tingut paraules d’elogi per a l’entrenador del Vila-real, Fran Escribá, de qui ha assegurat: “Ha treballat molt bé, ho demostra el nivell de l’equip”. Finalment, en relació amb la importància d’aquests darrers partits de Lliga, Luis Enrique ha explicat: “Només pensem en el partit davant el Vila-real, ja que és el primer partit que tenim”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut