L’exhibició de Neymar Jr contra el Vila-real

L’exhibició de Neymar Jr contra el Vila-real

Gaudeix amb els millors detalls del crac brasiler en el duel davant els groguets. Regats impossibles, parets mil·limètriques, un gol de ‘killer’... tot això i més, al vídeo següent!

Neymar Jr viu un estat de forma espectacular. Als seus 25 anys, el crac brasiler es troba en un gran moment i contra el Vila-real ho va tornar a demostrar. L’’11’ blaugrana va oferir un recital de detalls de qualitat durant els 90 minuts, a més d’anotar el primer gol de la golejada culer (4-1), el seu 16è de la temporada.

Va obrir la llauna rematant dins l’àrea en una acció de ‘killer’, va portar de bòlit la defensa visitant amb les seves incursions per la banda esquerra i va desmuntar els esquemes groguets amb filigranes, combinacions i regats per tot l’atac blaugrana.

Entre la multitud de detalls que va deixar sobre el terreny de joc, destaca el regat que es va inventar en l’acció prèvia al penal de Leo Messi. El brasiler va encarar Mario Gaspar i va superar el lateral dret amb una espectacular autopassada, amb un barret a mitja alçada inclòs. Gaudeix amb l’exhibició completa de Neymar Jr al vídeo següent!  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut