La gran jugada col·lectiva abans d’un espectacular penal de Messi

La gran jugada col·lectiva abans d’un espectacular penal de Messi

Reviu la millor jugada del partit davant el Vila-real, en què Messi marca de penal a l’estil Panenka, una combinació grupal amb grans detalls de qualitat individual

El Barça va demostrar aquest dissabte davant el Vila-real que es tracta d’un equip infal·lible quan els de Luis Enrique combinen i exhibeixen la seva qualitat individual i coral. La jugada que va suposar el definitiu 4-1 del Barça davant el conjunt groguet va ser una gran manera de tancar la golejada i una gran tarda de futbol davant els 90.463 espectadors que van poder gaudir del bon partit dels blaugranes.

La jugada comença amb la sortida de pilota d’Umtiti des de la banda esquerra, que acabaria amb la intervenció de diversos jugadors, entre els quals el més actiu és Andrés Iniesta. Tot i així, després dels detalls individuals i el particular eslàlom de Messi, seria Neymar Jr qui faria un regat espectacular abans de fer la passada cap a Suárez, que forçaria el penal amb les mans de Jaume Costa. No hi ha ningú millor que Leo Messi per arrodonir una gran jugada col·lectiva amb una definició a l’estil Panenka. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut