Las Palmas, l’únic territori de Primera que a Leo Messi li falta per conquerir

Las Palmas, l’únic territori de Primera que a Leo Messi li falta per conquerir

L’argentí ha marcat en els 19 estadis restants de l’actual Primera Divisió. El de Gran Canària és l’únic on el crac blaugrana encara no ha aconseguit estrenar-se com a golejador

Pocs rècords es resisteixen a Leo Messi. El crac argentí ha anotat en tots els estadis dels actuals equips de la Primera Divisió espanyola menys en un: l’estadi de Gran Canària. El ‘10’ culer només ha visitat en una ocasió el temple de la UD Las Palmas, quan els de Luis Enrique hi van vèncer la temporada passada per 1-2 gràcies als gols de Luis Suárez i Neymar Jr.

Messi ha marcat a tots els equips de l'actual Primera Divisió i en 19 dels 20 estadis

De fet, el conjunt canari era un dels pocs rivals que es resistien a l’argentí, però en el partit de la primera volta al Camp Nou (5-0) Messi va perforar la porteria dels de Quique Setien per afegir una nova víctima a la seva insaciable llista golejadora. Ara, al ‘10’ li falta per conquerir l’illa de Gran Canària. L’intent de conquesta, però, ja té data i hora: diumenge 14 de maig a les 20.00 hores.

62 estadis amb el segell de Messi

Al llarg de la seva carrera com a blaugrana, Leo Messi ha aconseguit veure porta davant de 69 equips diferents i en 62 estadis. Casualment, entre aquests 62 territoris es troben els ja esmentats 19 temples dels equips de l’actual Lliga Espanyola. L’argentí intentarà anotar diumenge per afegir l’estadi de Gran Canària a la llista i acabar d’estampar definitivament el seu segell golejador en tots els estadis del campionat lliguer 2016/17.

A més, l’estadi on més dianes ha anotat −a part del Camp Nou− és el Santiago Bernabéu, amb 14 gols, seguit del Vicente Calderón (13), Riazor (10) i Mestalla (9). Un nou repte per a un jugador que, després de marcar més de 500 gols amb el FC Barcelona, continua superant-se dia a dia. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut