Luis Enrique:

Luis Enrique: "Ens ha faltat regularitat"

El tècnic blaugrana ha reconegut que a l’equip li ha faltat la “regularitat necessària per guanyar la Lliga”

El Barça ha finalitzat la seva participació a la Lliga amb una victòria enfront l’Eibar al Camp Nou (4-2). A més, ha estat el darrer partit de Luis Enrique a la banqueta de l’Estadi culer i el públic l’ha rebut amb un espectacular tifo amb el lema “Per sempre, un dels nostres”. Fent referència a la Lliga, el tècnic ha reconegut que la falta de “regularitat” ha estat el motiu principal pel qual s’ha escapat el campionat.

Tanmateix, ha elogiat el comportament dels futbolistes culers després de remuntar un partit en què el rival s’havia posat 0-2 al marcador: “L’equip ha donat mostres de la seva capacitat de donar-li la volta a les complicacions”. “No puc retreure res a l’equip, hem lluitat fins al darrer instant i no ens hem rendit. Felicitem al campió”, ha conclòs.

Tanmateix, el tècnic asturià s’ha mostrat agraït pel “recolzament de l’afició”, ja que “és la millor manera d’aconseguir resultats”. “Estic content i més que satisfet per tots els anys que he passat en aquest club”, ha assegurat. Ja pensant en la final de Copa del Rei davant l’Alabès, Luis Enrique, ha remarcat que la plantilla ja pensa en “sumar un títol més per al Club”. Tot seguit ha expressat el seu optimisme: “Estem preparats per tot, serà una final difícil davant un dels equips revelació d’aquesta temporada". "Estic segur que es veurà un gran Barça”, ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut