Les dades del Barça a la Lliga

Les dades del Barça a la Lliga

Repassem les millors xifres dels de Luis Enrique durant el campionat domèstic de la temporada

El FC Barcelona no ha pogut revalidar la Lliga aquesta temporada per tercera vegada consecutiva i ha quedat segon del campionat. Tot i això, els blaugranes ens han deixat dades destacades com el rècord golejador històric del Barça amb 116 gols o la del trofeu pitxitxi de Leo Messi amb 37 gols. Repassem les dades més destacades dels blaugranes d’aquest curs a la Lliga:

  • Leo Messi ha conquerit la Bota d’Or per quarta vegada a la seva carrera. El crac argentí ha tancat la temporada amb 37 gols, més que qualsevol altre golejador de les lligues europees. A més, va marcar l’últim gol d’aquesta Lliga al Camp Nou fent una gran obra d’art. Suárez ha quedat segon amb un total de 29 dianes.
  • Messi, a més, és el jugador que ha fet més doblets del campionat amb un total de 13.
  • El Barça és el conjunt que ha fet més xuts al pal amb un total de 24. Neymar Jr amb set ha estat qui més n’ha fet.
  • Neymar Jr és el jugador que més faltes ha rebut de tota la Lliga amb un total de 126, el que significa una mitjana de 4,2 faltes per partit dels 30 que ha disputat.
  • Luis Suárez ha estat el jugador amb més assistències del campionat amb un total de 13. Sis d’elles han servit perquè Messi marqués un gol.
  • El FC Barcelona ha estat l’equip amb més passades de la lliga amb un total de 23.592. Sergio Busquets amb 2192 passades ha estat el que més n’ha fet. A més, el migcampista de Badia ha tingut un percentatge d’encert en la passada de gairebé el 90%.
  • Ter Stegen és el jugador que més partits i minuts ha jugat de tota la plantilla amb 36 partits amb un total de 3240 minuts. Suárez i Messi completen els jugadors amb més minuts jugats amb 2863 i 2832 respectivament.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut