L’última obra d’art de Messi

L’última obra d’art de Messi

El crac argentí va fer un doblet davant l’Eibar, un gol amb una autèntica ‘delicatessen’ després de desfer-se de fins a cinc rivals

Leo Messi va tancar la temporada al Camp Nou amb una altra autèntica obra d’art. El crac argentí va fer un doblet per ajudar l’equip a remuntar davant l’Eibar (4-2) i el quart gol de la nit va ser una altra joia de museu. Messi va desfer-se de fins a cinc rivals amb una altra exhibició de rapidesa, intel·ligència i eficàcia que va portar de corcó la defensa basca. Aquest va ser el seu 37è gol a la Lliga per certificar el trofeu Pitxitxi del campionat i coronar-se Bota d’Or per quarta vegada a la seva carrera.

Messi va cavalcar imponent per la gespa del Camp Nou i després d’enganyar amb les seves habituals fintes cinc defensors va definir amb autoritat. Un gol marca de la casa, a l’estil de Leo Messi, una cursa letal directa cap a porteria. Perquè tot i saber que la Lliga ja era impossible Messi volia acabar-la amb un golàs de bandera. Torna’l a gaudir amb aquest vídeo. No et cansaràs de veure’l.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut