El FC Barcelona i la universitat de Georgetown firmen un acord de col·laboració

El FC Barcelona i la universitat de Georgetown firmen un acord de col·laboració

La primera iniciativa serà la realització d’un cicle de ponències emmarcades en el Barça Innovation Hub aprofitant la presència del primer equip a Washington durant la gira americana

El FC Barcelona i la Universitat de Georgetown (Washington DC) han arribat a un acord per explorar possibles vies de col·laboració en el marc de Barça Innovation Hub. L’acte de signatura ha comptat amb la presència del Dr. Jordi Monés, directiu del Club i comissionat de Barça Innovation Hub, i de Kelly Otter, degana de la Universitat. La col·laboració entre el Barça i la Universitat de Georgetown pretén aprofundir en el desenvolupament de programes comuns sobre futbol i lideratge, l’educació professional o la recerca en el camp de la gestió esportiva, entre d’altres.

Com a primera iniciativa fruit d’aquest nou acord, el FC Barcelona aprofitarà l’aturada a Washington, el 25 i el 26 de juliol, durant la gira americana d’aquest estiu del primer equip, per realitzar un primer cicle de ponències sobre temàtiques com ara la innovació en l’esport, les analítiques esportives o el futbol femení.

Després de la signatura del conveni de col·laboració, el Dr. Jordi Monés ha pogut visitar les instal·lacions de Georgetown acompanyat de la degana de la Universitat i altres càrrecs de la institució, com el director, Daniel Kelly, la vicedegana, Kelly Leahey, el director del programa Sports Industry Management, Andrew Hirsch, i la seva coordinadora, Tamika Battle.

Què és el Barça Innovation Hub?

El Barça Innovation Hub vol ser el centre de coneixement i innovació número 1 de la indústria de l’esport per crear valor per al Club i la societat en general. És el projecte que permetrà al Club innovar, generar, atraure, gestionar i compartir coneixement, tant propi com extern, a través de col·laboracions amb universitats, marques de prestigi, centres de recerca, start-ups i emprenedors d’arreu del món. Amb aquest projecte, el Barça vol contribuir a transformar el món a través de l’excel·lència esportiva mitjançant el coneixement i la innovació.

Declaracions del Dr. Jordi Monés, comissionat de Barça Innovation Hub

“És un orgull que el FC Barcelona i la prestigiosa Universitat de Georgetown puguem arribar a un acord de col·laboració per treballar plegats dins del marc del Barça Innovation Hub. Això permetrà que, durant la gira que el primer equip farà a l’estiu als Estats Units, el FC Barcelona pugui estar present a la Universitat per explicar el nostre projecte d’innovació amb una taula rodona”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut