Així serà la primera equipació del FC Barcelona per a la temporada 2017/18

Així serà la primera equipació del FC Barcelona per a la temporada 2017/18

Rakuten, el nou patrocinador principal global del Club a partir de l’1 de juliol, apareixerà per primera vegada a la part frontal de la samarreta de Nike, que estarà a la venda des de l’1 de juny

La nova primera equipació del FC Barcelona ja és aquí. Per primera vegada la part frontal de la samarreta comptarà amb la presència de la companyia japonesa Rakuten, el nou patrocinador principal global del Club a partir de l’1 de juliol. Estarà disponible a partir de l’1 de juny a Nike.com/FCB i a les botigues i distribuïdors oficials del Club.

La nova equipació Nike Vapor del FC Barcelona és una interpretació actualitzada dels tradicionals colors blaugrana, plasmats en una combinació progressiva de les tradicionals franges amb la revolucionària tecnologia Aeroswift, creant unes peces d'alt rendiment, innovadores i plenes de moderns detalls.

En el tors, els tradicionals colors blaugrana s'actualitzen i mostren unes franges vermelles verticals que es van estrenyent sobre un intens color blau. Al coll es poden veure alguns detalls inspirats en la història i la cultura del club, com ara la bandera catalana, la Senyera. Les zones de la samarreta amb teixit especial creen un subtil patró geomètric que millora l'ajust i s'adapta als moviments del jugador.

Com a homenatge a l'orgull del club, s'aprecien altres detalls com la paraula "Força" a la part interna de la màniga dreta i "Barça" a la màniga esquerra.

El mateix Neymar ha assegurat: "Quan et poses la nova equipació del Barça per primera vegada sents una barreja d'orgull i optimisme per a la temporada que ve. El seu aspecte és el d'una equipació esportiva d'última generació".

A l'interior de la màniga i al lateral de la samarreta, s'observa una franja vermella més fosca que s'expandeix amb els moviments del jugador per maximitzar la ventilació. Els pantalons curts en el clàssic color blau del FC Barcelona incorporen també aquesta franja vermella que millora la ventilació durant el joc.

Per completar l'equipació, les mitjanes blaves, creades amb tecnologia Nike Grip, presenten la paraula "Barça" de color daurat a la part davantera mentre que a la part posterior veiem un distintiu estampat lineal de color vermell.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut