Gran ambient a la Fan Zone

Gran ambient a la Fan Zone

Més de 8.000 aficionats del FC Barcelona s’han apropat al recinte blaugrana per fer ambient abans de la final

Més de 19.000 aficionats s’han desplaçat a Madrid per donar suport al FC Barcelona a la final de Copa davant l’Alabès al Vicente Calderón. Alguns van arribar divendres, i d’altres ho han fet aquest dissabte al matí. Madrid ha quedat tenyit de blaugrana, i molts dels aficionats s’han apropat a la Fan Zone habilitada pel FC Barcelona i ubicada al parc de l’Antiguo Matadero, al passeig de la Chopera de Madrid. Des de les 11 h, hora en què el vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, hi ha assistit per donar el tret de sortida, els aficionats han pogut gaudir d’un munt d’activitats, entre les quals destaquen les animacions en directe de DJ Edu Naranjo i la música de Los 40 Principales i del millor freestyler del món, Jose Ferreras.

Durant tot el dia no han parat de passar-hi aficionats animant amb càntics i participant en les activitats i tallers habilitats, com ara enfrontar-se al repte de marcar un gol al porter més segur del món, encertar la diana del FC Barcelona, tenir la possibilitat de mesurar la potència de xut de la pilota amb el xutòmetre, fer punteria o crear un futbolí humà. Els més petits també han pogut gaudir dels diferents tallers i pintar-se la cara amb els pintacares. Els aficionats, a més, s’han fet fotografies i les han compartit a les xarxes socials amb l’etiqueta #CopaFCB. En total, més de 8.000 aficionats han passat per la Fan Zone culer durant aquest dissabte.

Molts premis

La Fan Zone també ha estat protagonista de premis per als aficionats blaugrana, que han pogut participar en fins a tres sortejos diferents. El primer, entre totes les fotografies compartides a les xarxes socials amb l’etiqueta #CopaFCB han entrat al sorteig d’una samarreta per a la temporada 2017/18. El segon, els que han participat a la porra del partit han entrat al sorteig de la samarreta de la final de la Copa del Rei. I el tercer i últim, aquells que han compartit la fotografia estrella de la jornada amb el hashtag #lafotoestrella podran ser un dels sis afortunats que aconseguiran entrades dobles per al Trofeu Joan Gamper.

Barça TV també hi ha estat present amb un plató des del qual s’ha anat informant de tota l’actualitat del primer equip i dels aficionats presents a Madrid. La Fan Zone també ha comptat amb zona de restauració i zona de descans habilitada amb estacions de càrrega per a dispositius mòbils. En definitiva, una jornada festiva que ha estat el preludi del que es viurà al Vicente Calderón.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut