Riqui Puig blaugrana fins al 2021

Riqui Puig blaugrana fins al 2021

El migcampista de Matadepera amplia la seva vinculació amb el FC Barcelona per a les properes tres temporades ampliables a dues més, amb una clàusula de 100 milions d’euros

El FC Barcelona i el jugador Ricard ‘Riqui’ Puig, han arribat a un acord per a la renovació del seu contracte, ampliant la seva vinculació amb el club blaugrana per a les pròximes tres temporades ampliables a dues més. Riqui tindrà una clàusula de 100 milions d’euros.

Signatura amb el President Bartomeu

Riqui va arribar al Barça en edat cadet i ha anat passant per cada equips fins consolidar-se al Juvenil A aquesta temporada, on ha guanyat la Lliga i la UEFA Youth League. A més, el seu gran rendiment li va servir per debutar amb el Barça B contra el Nàstic de Tarragona al Miniestadi. En total, Riqui ha jugat tres partits amb el filial aquesta temporada i ha anat convocat un total de set partits. D’altra banda, el petit migcampista blaugrana també ha entrenat amb el primer equip cap a final de temporada on va poder coincidir amb els seus ídols, i ara companys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut