El Barça Lassa acaba la temporada en la primera posició del rànquing mundial d’equips d’hoquei patins

El Barça Lassa acaba la temporada en la primera posició del rànquing mundial d’equips d’hoquei patins

El conjunt blaugrana finalitza un excel·lent curs amb quatre títols i en una posició privilegiada que s’ha consolidat durant els últims cinc mesos

La magnífica temporada del Barça Lassa, amb quatre títols assolits, també es veu reflectida en el rànquing mundial de clubs d’hoquei patins. Segons els càlculs del portal especialitzat Rinkhockey.net -amb data a 1 de juny del 2018-, el conjunt blaugrana ha acabat el curs 2017/18 en la primera posició, amb 2.786 punts (75 més que el Porto, el rival a la final de la Lliga Europea).

El Barça Lassa va finalitzar la temporada anterior en el segon lloc del mencionat rànquing, amb 15 punts menys que l’Oliveirense. La primera posició es va recuperar el febrer del 2018, amb 2.685 punts acumulats (17 més que el Porto). Llavors, l’equip s’havia proclamat campió de la Supercopa, s’estava jugant el liderat de l’OK Lliga amb Liceo i Reus i estava a punt per guanyar la Copa del Rei.

Amb la continuïtat dels bons resultats, la privilegiada posició no s’ha perdut en els darrers mesos de competició, fins arribar als 2.786 punts. Per sota, entre els deu primers dels 874 equips presents al rànquing, hi trobem el Porto (amb la Copa de Portugal per disputar), l’Sporting (campió de Portugal el 3 de juny), el Benfica, el Lodi, el Reus, el Liceo, el Barcelos, el Lleida i el Valongo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut