El primer equip iniciarà la pretemporada el 16 de juliol

El primer equip iniciarà la pretemporada el 16 de juliol

L’equip blaugrana viatjarà el 24 de juliol als Estats Units per disputar tres amistosos contra el Tottenham, la Roma i el Milan i una estada a la seu central de Nike

El primer equip arrencarà la pretemporada el proper dilluns 16 de juliol. Aquell dia estan citats a la Ciutat Esportiva Joan Gamper els jugadors que no han participat a la Copa Mundial de la FIFA a Rússia. La resta de jugadors internacionals s’aniran incorporant a l’equip progressivament. Com és habitual en la primera sessió de treball els jugadors completaran diverses proves físiques i mèdiques abans de començar a fer treball de camp.

Gira nord-americana amb tres partits i una estada a la seu de Nike

L’equip viatjarà el 24 de juliol a Beaverton (Oregón) per fer una estada de tres dies a la seu central de Nike. Aquest serà l’inici d’una gira nord-americana que finalitzarà el 4 d’agost. Durant aquests dotze dies als Estats Units el FC Barcelona disputarà també un total de tres compromisos amistosos. Seran contra el Tottenham el 28 de juliol al Rose Bowl de Los Angeles, contra la Roma el dia 31 a l’AT&T Stadium de Dallas i finalitzaran la gira davant el Milan al Levi’s Stadium de Santa Clara. Aquests partits s’emmarquen en la International Champions Cup, competició que el conjunt blaugrana disputa per quarta temporada consecutiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut