L’adéu de Ruth,Ràfols, Olga García, Line Røddik, Andrea i Morroni

L’adéu de Ruth,Ràfols, Olga García, Line Røddik, Andrea i Morroni

Les jugadores acaben contracte amb el Club i no seguiran a l’equip la propera temporada

Laura Ràfols, Ruth García, Olga García, Line Røddik Hansen, Andrea Gimenez i Perle Morroni acaben la seva vinculació contractual amb el Club el 30 de juny i no seguiran a l’equip la propera temporada.

La capitana Laura Ràfols deixa el futbol després de tota una vida al Barça, on va arribar el 2004, amb 14 anys. Onze anys defensant la porteria del primer equip fan que s’emporti 4 Lligues, 5 Copes i 8 Copes Catalunya.

Ruth, que fa uns dies s’acomiadava amb una emotiva entrevista a Barça TV, ha jugat cinc temporades de blaugrana, en les que ha estat una peça fonamental a l’eix de la defensa per aconseguir dues Lligues i 3 Copes de la Reina.

Olga García tancarà la seva segona etapa al Club. Després de formar-se en les categories inferiors fins arribar al primer equip, la davantera va jugar dos anys al Llevant, per tornar a l’estiu del 2015.

Røddik es va incorporar al Barça a l’estiu del 2016. Després d’una primera temporada amb molta participació en defensa, la danesa, que ha patit molèsties físiques, ha tingut menys pes a la segona.

En les dues campanyes en què la portera Andrea Giménez havia retornat al Barça –on ja hi havia estat en les categories inferiors-, ha portat a terme dinàmica de primer equip combinada amb actuacions amb el filial.

Perle Morroni, per la seva banda, va arribar el mes de gener cedida pel París Saint-Germain fins al 30 de juny, quan acabarà la seva breu estada al Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut