Messi: “Amb Valverde em sento espectacular”

Messi: “Amb Valverde em sento espectacular”

Abans del Mundial de Rússia 2018, l’argentí fa un repàs de l’actualitat blaugrana i de la seva vida a Barcelona: “Estic molt agraït i molt feliç de viure en aquesta ciutat”

Preparat per al Mundial, Leo Messi esgota els últims instants abans del debut oficial a Rússia 2018. Després de passar uns dies entrenant-se a la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb l’albiceleste, el ‘10’ blaugrana ja ha fet les maletes. Abans, però, ha volgut repassar l’actualitat del Barça en una entrevista en profunditat amb el diari ‘Sport’ en què també ha parlat de la seva vida a Barcelona.

Com ja va comentar en l’entrevista que va oferir a ‘Mundo Deportivo’, Messi es mostra orgullós de la temporada realitzada, amb un doblet que consuma “un grandíssim any”: “Tot i no haver guanyat la Champions, cal no treure mèrits a la temporada que hem fet, amb un doblet que és molt bo. L’any del Barça ha estat espectacular. Només hem perdut tres partits, però vam tenir la mala sort de quedar fora de la Champions contra la Roma”.

Un curs que ha estat el primer amb Ernesto Valverde a la banqueta, i Messi hi té una gran relació: “Amb Valverde em sento espectacular per la manera de ser d’ell, per la manera de parlar amb el jugador, per ser tan bona persona, sincer... De tots els entrenadors tinc bones experiències i hi estic molt agraït, perquè de tots he après”.

Però Messi no només ha parlat de la temporada blaugrana. També ha tractat altres temes destacats que repassem a continuació:

L’ADAPTACIÓ A L’ESTIL BARÇA

“A vegades costa adaptar-se, perquè sembla senzill però no ho és. Nosaltres vam néixer amb això i sabem com es juga, però no és fàcil. Òbviament, quan es té qualitat s’agafa més ràpid, però sempre passa un temps. La filosofia del Club és diferent de totes les altres”.

L’EVOLUCIÓ DEL SEU JOC

“El tema de reinventar-me dins de la pista es va anar donant sol, per circumstàncies, per moments dins d’un partit... M’he sentit amb la llibertat de jugar més enrere, d’arrencar la jugada des del darrere, de no perdre l’arribada a la porteria rival, que sempre és el que m’agrada”.

ELS SEUS GOLS I LES CELEBRACIONS

“No miro els gols per bellesa, sinó per importància. Per mi el gol més bonic de la meva carrera va ser de cap, a la final de la Champions contra el Manchester, pel que significava aquell partit. Els gols especials són els més importants”.

“Les meves celebracions són espontànies. És la felicitat després d’aconseguir alguna cosa gairebé impossible, com va ser contra el PSG. O contra el Madrid, que són partits especials que sempre volem guanyar. Tot és deixar fluir l’alegria”.

EL SEU FUTUR

“No he pensat en el que vull fer quan em retiri. Trobaré el camí, l’agafaré i veurem com continua tot. Però ara per ara no em veig sent entrenador, tot i que no sé què passarà”.

MOMENTS DIFÍCILS

“Són molts els anys i els moments passats. Es viuen moments tristos quan un no compleix amb els objectius professionals. Per sort, em sento recolzat per tots”.

“Per exemple, difícil va ser també l’any del Mundial. Vaig tenir una lesió al mig i va ser un procés complicat. Em vaig sostenir en la meva família, en la meva dona, en els meus fills, i sempre em vaig aïllar de tot gaudint amb ells”.

LA RELACIÓ AMB CATALUNYA

“Els meus fills van néixer aquí i són d’aquí. Tenen les arrels argentines, però tenen tots els costums d’un català”.

“El Barcelona m’ho ha donat tot, tant el club com la ciutat. Estic molt agraït i molt feliç de viure a Barcelona i de jugar al millor club del món. Soc un amant de Barcelona i de la manera de viure d’aquí”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut