Leo Messi:

Leo Messi: "Volem guanyar-ho tot sempre"

El crac argentí ha fet balanç de la temporada blaugrana i, a més, ha parlat de diversos temes, com la capitania i el seu futur, de noms propis i també del Mundial, en què representarà l'Argentina a Rússia

Leo Messi continua amb la seva preparació amb l'Argentina a Barcelona de cara al Mundial de Rússia. El crac argentí, en una entrevista per a Mundo Deportivo, ha repassat l'actualitat i també ha fet balanç de la temporada blaugrana, parlant dels títols, l'eliminació a la Champions, de Valverde i de possibles fitxatges. A més, Messi també repassa el que serà el seu quart Mundial, que començarà just d'aquí a una setmana. No et perdis el més destacat de l'entrevista:

TÍTOLS

"La Champions és la il·lusió de tots, però hem de lluitar sempre per tots els títols. Quan comença la temporada volem guanyar-ho tot. També volem la Lliga i la Copa, també són importants per a nosaltres".

VALVERDE

"Valverde és molt sincer a l'hora de parlar-te, no té problema a l'hora de comentar-te res. És bona persona i sincera, en sap, de futbol, ​​ho veu molt bé i ho prepara molt bé. A l'hora de transmetre-ho parla molt amb el jugador".

POSSIBLES FITXATGES

"Amb els bons jugadors és fàcil entendre-t'hi, i Griezmann és un dels grans jugadors que estan passant per un moment de la seva carrera excepcional. Si vingués, després ja veurà el tècnic com s'acomoda tot, però òbviament és un jugadoràs. Com més qualitat tinguem millor, volem ser el millor equip del món i per això volem tenir els millors".

ELIMINACIÓ A ROMA

"No hi ha explicació per al KO de Roma. Ens vam confiar, ens vam adormir. Ens va costar molt i no ens vam poder aixecar. Et queda bronca per quedar eliminats. Si t'hi fixes només hem perdut tres partits aquesta temporada i un ens va deixar fora de la Champions".

CAPITANIA

"Serà un orgull ser capità d'aquest club per tot el que significa, és tot un plaer. Vaig tenir exemples espectaculars de Puyol, Xavi i Andrés i crec que més o menys sabré com manejar-me".

POSICIÓ AL CAMP

"En el futur no tindria problema de jugar de mitjapunta, ja ho he fet diverses vegades aquest any al Barça i a la selecció. Però el meu joc no és tan estàtic per quedar-me en aquesta posició, m'agrada arribar a porteria i estar més a prop del gol, però podria adaptar-m’hi bé. M'agrada fer passades des d'aquesta posició".

RETIRADA AL BARÇA

"Sempre vaig dir que a Europa m'agradaria acabar jugant al Barça, com també sempre vaig dir que m'encantaria jugar a l’Argentina, a Newell's, però no sé si es donarà. No ho penso, en el seu moment ja ho parlarem amb la família i veurem què fem. Encara queda temps".

MUNDIAL

"Vam arribar amb tranquil·litat i pensant d’anar partit a partit. Un Mundial és molt difícil, hi ha els millors i per això és tan difícil guanyar-lo. Hi ha molts grans jugadors: el Brasil té Neymar i Coutinho, Espanya Iniesta i Silva, Alemanya té un gran bloc, Bèlgica compta amb Hazard i De Bruyne, França amb Griezmann i Mbappé... És ple de grans jugadors".

"M'omple d'orgull que gent de tot el món et vulgui veure aixecant la Copa del Món, em transmeten de tot arreu aquesta il·lusió i ànims. És espectacular, impressionant. Tant de bo pugui complaure’ls i tornar tot aquest afecte a Rússia guanyant el Mundial”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut