=
Canvi de nom

Canvi de nom

Els abonaments (complet i de Lliga a l’Estadi, complet i de bàsquet al Palau, i per al Miniestadi) poden canviar de titular seguint un mecanisme establert.

Únicament es pot fer  la cessió o canvi de nom de l’abonament de l'Estadi quan el soci beneficiari compleixi un d’aquests dos requisits:

  • Té una relació de parentiu fins a segon grau amb el titular. Això inclou els següents casos: entre pares i fills, entre avis i néts, entre matrimonis o parelles de fet (inscrites al registre), entre germans i germans polítics, entre pares i fills polítics, entre tiets i nebots i entre cosins.
  • Porta 2 anys inscrit a la llista d’espera i té una antiguitat mínima de 5 anys com a soci.

 En tots els casos, s’han de complir els següents requisits:

  • Els socis receptors no poden tenir una altra localitat assignada a la mateix instal·lació (un abonament per soci).
  • Tots els carnets estan al corrent de pagament.
  • No es poden realitzar canvis de nom mentre hi hagi partits alliberats i venuts en un futur al servei del seient lliure. En aquests casos s’ha d’esperar fins a la data de l’últim partit alliberat i venut per realitzar el tràmit.

Per fer el canvi de nom d'un abonament de pàrquing, és obligatori cedir-li a un familiar de primer grau que estigui abonat a l'estadi.

Pels canvis de nom de Palau i Mini Estadi l'únic requisit a complir és que la persona que rep l'abonament sigui sòcia, i el canvi és gratuït.

Per a més informació sobre el canvi de nom de l'abonament a l'estadi,  la documentació a portar i tarifes, poden consultar la nostra guia de tràmits

Es poden fer els canvis de nom en dies de partit els caps de setmana, però amb cita prèvia. La resta de dies no serà necessari sol·licitar dia i hora per a fer aquest tràmit.

Els dies de partit a l’Estadi, el tràmit de canvi de nom es pot dur a terme només fins a tres hores abans del partit.

Força Barça
Força Barça
Tanca l'article