Així serà la nova segona equipació de la temporada 2017/18

Així serà la nova segona equipació de la temporada 2017/18

El color principal de la samarreta de Nike, que estarà a la venda a partir de l'1 de juliol, és un blau viu i polaritzat

Un mes després de conèixer-se la primera equipació de la temporada 2017/18, aquest dijous s'ha descobert la que serà la nova segona equipació Nike del FC Barcelona, ​​que estarà a la venda a partir de l'1 de juliol a Nike.com/FCB a les botigues i distribuïdors del Club.

Aquesta nova equipació empra una paleta de colors blau i grana, integra la tecnologia Aeroswift per aconseguir un rendiment inigualable i està plena de detalls contemporanis.

El principal color de la samarreta és un blau viu i polaritzat, amb uns detalls en el coll inspirats en la història i la cultura del Club, parcialment definits per la bandera catalana, la senyera. A la part interior de la samarreta, trobem les paraules "Força" a la part interna de la màniga dreta i "Barça" a l'esquerra. Totes dues serveixen per recordar l’orgull característic del Club.

Les zones de la samarreta amb teixit especial creen un subtil patró geomètric que millora l'ajust i el tacte, a més d'adaptar-se perfectament als moviments del jugador.

Als laterals de l'equipació hi veiem una franja de color grana o blau fosc, a la part esquerra i dreta respectivament, que s'estén al llarg de la samarreta i dels pantalons curts. Aquestes franges laterals s'expandeixen amb els moviments del jugador per maximitzar la ventilació.

Les mitjetes blaves, que incorporen la tecnologia Nike Grip, també mostren la paraula “Barça” a la part davantera en el característic color grana del club, així com un estampat distintiu a la part posterior del panxell de la cama que mostra un to blau més fosc i contrastat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut