La Masia batega amb força

La Masia batega amb força

El futbol formatiu blaugrana masculí i femení està signant una temporada extraordinària en la que ha guanyat 17 Lligues, 4 Campionats de Catalunya i dues LaLiga Promises

El futbol formatiu del FC Barcelona marxarà oficialment de vacances el proper dilluns 26 de juny una vegada finalitzi el play off d’ascens del Barça B a Segona Divisió A i el Torneig Internacional de LaLiga Promises que l’Aleví A juga a Nova York. I els equips ho faran amb la satisfacció d’haver signat una temporada espectacular, tant en la categoria masculina com en la femenina, en la que s’han guanyat 17 Lligues, quatre Campionats de Catalunya i dos tornejos LaLiga Promises. La temporada 2016/2017 ha estat, per tant, rodona i permet afirmar que ‘La Masia batega amb força’ en una temporada en la que més de 30 jugadors i jugadores s'han consolidat a les seleccions espanyoles inferiors.

El Barça B, el Juvenils A i B, els Cadets A i B, els Infantils A i B, els Alevins A, C i D, els Benjamins A, B i C i el Prebenjamí, en categoria masculina, i el Femení B, el Juvenil-Cadet i l’Infantil-Aleví, en categoria femenina, s’han proclamat campions de Lliga. A la Copa Catalunya, quatre han estat els equips campions: l’Infantil A, en categoria masculina, i el Juvenil-Cadet, l’Infantil-Aleví i l’Aleví-Benjamí, en categoria femenina. Els dos títols a LaLiga Promises els han guanyat l’Infantil B al torneig disputat al Nadal a Tenerife i l’Aleví aquest passat cap de setmana a Vila-real.

Una foto per a la història

El bon moment del futbol formatiu blaugrana es va voler immortalitzar el passat dimecres 14 de juny, abans de la tradicional barbacoa de comiat de la temporada que es va fer a la Masia, amb una fotografia de tots els jugadors integrants del futbol formatiu masculí i femení al Camp 9 de la Ciutat Esportiva formant un cor que batega. El lema ‘La Masia batega amb força’ simbolitza a la perfecció la il·lusió i la força d’un futbol base que es present, pels èxits que s’estan aconseguint, i futur per la força amb la que creixen aquestes generacions de futbolistes que no només guanyen títols sinó que ho fan amb un estil de joc propi, l’ADN Barça, i amb uns valors que els caracteritzen.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut