L’Infantil-Aleví i l’Aleví-Benjamí, campions de Catalunya!

L’Infantil-Aleví i l’Aleví-Benjamí, campions de Catalunya!

Els dos equips tanquen la temporada oficial de manera triomfal en imposar-se a Sant Gabriel i a Espanyol, respectivament, a Martorell
L’Infantil-Aleví i l’Aleví-Benjamí s’han proclamat campions de Catalunya en les finals que es disputaven aquest dissabte a Martorell. Les noies dirigides per Juan Carlos Hidalgo han superat el Sant Gabriel per 6-2, mentre que les de Pablo Álvarez es desfeien de l’Espanyol per 5-3.

Infantil-Aleví – Sant Gabriel (6-2)
La gran final s’ha començat a decantar a partir dels quatre segons de partit, quan Laura Mas Berenguer ha aprofitat una imprecisió defensiva per marcar l’1-0. A partir d’aquí, un Barça superior ha dominat però sense poder crear excessives oportunitats. En una tarda extremadament calorosa, el ritme de joc era baix. Seria al tercer quart quan sentenciaria el duel amb el 4-0. Ara bé, poc després el Sant Gabriel escurçaria distàncies per animar el tram definitiu, més obert. Laura Mas Berenguer, Laura Mas Serra, Berta Gras, Alicia Infante, Valeria Trujillo i Natalia Muñoz han estat les golejadores del quadre culer, que arrodonia així una temporada en què també havia conquerit la Lliga.

Aleví-Benjamí – Espanyol (5-3)
Un autèntic partidàs ha decidit el campió de Catalunya Aleví-Benjamí. L’Espanyol, físicament més potent, ha sortit amb força, avançant-se dues vegades al marcador. Les blaugranes, però, han respost amb ímpetu i, gràcies a dos grans gols d’Aina Roman i un altre en una ràpida transició culminada per Laia Martret, han començat a dominar el marcador a partir del tercer quart. La intensitat era màxima i els nervis també pesaven. Les dianes de Xenia Puigcercós i de Maria Calderón, novament de bella facturen, han decidit la final a favor d’un equip que ha acabat la temporada pletòric, evidenciant una evolució més que interessant.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut