Lieke Martens, quart fitxatge del Barça Femení 2017/18

Lieke Martens, quart fitxatge del Barça Femení 2017/18

La davantera internacional holandesa arriba procedent del Rosengärd i és un dels grans referents de la seva selecció a l’Europeu que comença el proper diumenge al seu país

El Barça Femení 2017/18 que dirigirà Fran Sánchez continua prenent forma. Després dels fitxatges d’Elise Bussaglia (Wolfsburg), Natasa Andonova (París Saint-Germain) i Toni Duggan (Manchester City), arriba la incorporació de la davantera internacional holandesa Lieke Martens, procedent del Rosengärd, on ha jugat la darrera temporada i mitja. Amb 24 anys, firma fins al 2020. Disposa d'una àmplia experiència en clubs com el Duisburg (2012-14) i el Göteborg (2014/15).

A més, Martens ha disputat més de 50 partits amb la selecció holandesa, amb la qual ja ha superat la xifra de 25 gols. Precisament, és una de les màximes referents de l’Holanda que disputarà, com a país amfitrió, l’Europeu que comença el proper diumenge 16 de juliol. El seu olfacte anotador ve de lluny: Martens va ser la màxima golejadora, juntament amb les 4 dianes de l’alemanya Turid Knaak, de l’Europeu Sub-19 disputat l’any 2010.

Es tracta d’una davantera que juga per la banda esquerra, encara que ella és dretana, i es caracteritza per la seva verticalitat, bon control de la pilota i del regat i capacitat de finalització de les jugades.

Declaracions de Lieke Martens

“Estic molt contenta per haver signat pel FC Barcelona. Sempre he estat una gran seguidora d’aquest Club i és un gran honor per a mi jugar ara al Barça”.

“Vaig jugar contra el Barça fa uns mesos a la Women’s Champions League i em va agradar molt el futbol que practiquen. És un equip molt tècnic i tàctic, amb molt bones jugadores”.

“Espero guanyar títols amb el Barça i, per descomptat, fer-ho molt bé a la Women’s Champions League”

“Sóc una davantera que pot jugar en diferents posicions sempre centrada, això sí, a marcar gols i crear bones oportunitats. Sóc una futbolista tècnica que combino bé la velocitat amb les accions individuals d’u contra u”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut