El FC Barcelona obre un compte públic oficial de Viber

El FC Barcelona obre un compte públic oficial de Viber

Rakuten és ara el patrocinador principal del FC Barcelona, ​​incloent la designació de Viber com a canal de comunicació oficial

Des d'aquest dimarts, el FC Barcelona disposa del seu compte públic de Viber, que inclou contingut interessant per a fans, una altra mirada a les estrelles del Barça, i contingut i notícies actualitzades. Aquesta setmana els seguidors del compte públic blaugrana aconseguiran una cobertura exclusiva de la presentació a la seu central de Rakuten a Tòquio, amb algunes de les grans estrelles del Barça presents.

Abans de l'inici de la Lliga, els usuaris de Viber que segueixin el compte públic rebran accés a una experiència apassionant de la 'app' que els dugui al centre de l'acció.

A més del nou compte públic, els fans també podran descarregar un pack de divertits stickers del FC Barcelona de caràcter exclusiu i gratuït. A mesura que la temporada avanci estaran disponibles nous stickers per rematades, celebracions i victòries.

Vols guanyar un viatge a Barcelona?

Per celebrar la col·laboració, Viber llançarà una competició molt especial que donarà a un usuari de Viber i dos amics l'oportunitat de guanyar un viatge amb totes les despeses pagades a Barcelona per veure l'equip en acció des de la Tribuna VIP del Camp Nou.

Si vols formar part d'aquesta competició l'única cosa que has de fer és descarregar el pack d’stickers del FC Barcelona i compartir un dels stickers amb els teus amics. Simplement fes clic en la icona que apareix prop de l’adhesiu que envies, introdueix les teves dades i optaràs al premi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut