L’era Messi continua per seguir amb l’etapa més llorejada del FC Barcelona

L’era Messi continua per seguir amb l’etapa més llorejada del FC Barcelona

Des que el crac argentí va debutar oficialment amb el primer equip al 2004 el Barça ha aconseguit sumar 30 títols, entre els quals vuit Lligues i quatre Champions

El 16 d’octubre de 2004, en un partit de Lliga contra l’Espanyol amb Frank Rijkaard a la banqueta, Messi va debutar oficialment amb el primer equip del FC Barcelona. L’argentí tenia només 16 anys i poca gent podia imaginar-se el que estava per arribar. Era l’inici de l’era Messi, l’època de majors èxits esportius del Club en tota la història. Una era de domini blaugrana que es va iniciar fa 13 anys, que va tenir el seu últim episodi amb la Copa del Rei contra l’Alabès, i que el Club ha assegurat ara que continuarà, com a mínim, fins al 2021.

El ‘10’ del Barça és compromís, espectacle, màgia  i molts altres intangibles, però també xifres objectives que demostren la magnitud del que ha aconseguit. Més enllà de tots els guardons individuals, Leo Messi ha contribuït al Club a la consecució de 30 títols: 8 Lligues, 7 Supercopes d’Espanya, 5 Copes del Rei, 4 Lligues de Campions, 3 Supercopes d’Europa i 3 Mundial de Clubs. Només Andrés Iniesta iguala una xifra a la que mai cap altre jugador del Barça havia aconseguit arribar. Messi ha guanyat quatre de les cinc Champions i vuit de les 24 Lligues que té l’entitat al palmarès.

El proper repte és ser el jugador amb més títols de club guanyats, ja que ara ho és el gal·lès Ryan Giggs, que en va aconseguir 36 amb el Manchester United. Amb els 30 anys fets recentment, el crac argentí es troba en la maduresa de la seva carrera esportiva, amb marge per continuar superant els rècords més estratosfèrics.  Hi ha Messi per estona i el principal beneficiat n’és el FC Barcelona, que compta amb el millor jugador de la història per continuar amb la seva etapa més llorejada. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut