Acord per a la renovació del contracte de Leo Messi

Acord per a la renovació del contracte de Leo Messi

En les properes setmanes el crac argentí firmarà la seva ampliació de contracte fins al 30 de juny del 2021

Leo Messi amplia la seva relació contractual amb el FC Barcelona. El crac argentí i el FC Barcelona han arribat a un acord per a la renovació del ‘10’, que signarà fins al 30 de juny del 2021. Un acord que es formalitzarà en les pròximes setmanes, quan el jugador es reincorpori a la disciplina de l'equip.

D’aquesta manera, Messi seguirà com a blaugrana durant quatre anys més. El Club celebra la continuïtat i el compromís del millor jugador de la història, format al planter, que ha desenvolupat tota la seva carrera professional a l'Entitat i que és l'emblema d'una era d'èxits extraordinària i inèdita al futbol mundial.

Una vida com a blaugrana

El crac argentí va arribar a Can Barça el 2000, amb només 13 anys, procedent del planter del Newell's Old Boys. Va anar progressant de manera frenètica per totes les categories de la Masia i, abans d’arribar al primer equip, va passar per l’Infantil A, el Cadet B, el Cadet A, el Juvenil A, el Barça C i el Barça B. Amb només 16 anys, va debutar en un amistós davant el Porto, l’any 2004, tot i que va ser la temporada següent quan va arribar el seu debut oficial, contra l’Espanyol, a Montjuïc, i amb només 17 anys. Poc després, va marcar el seu primer gol amb el primer equip, la ja famosa diana contra l’Albacete al Camp Nou.

A partir d’aquí, la trajectòria de Messi va continuar creixent cada cop més. I és que va agafar més protagonisme al primer equip amb el pas de les temporades, fins a convertir-se en el millor futbolista de la història. Gols, títols, rècords, premis individuals, col·lectius o capitania... a l’argentí no se li ha resistit res. Ara, amb 30 anys, Leo Messi suma 13 temporades al primer equip, i amb la seva renovació, com a mínim arribarà a les 17.

Infinitat de gols, títols i rècords

No hi ha pràcticament cap registre, premi o títol que no hagi conquerit Leo Messi. El crac blaugrana ha guanyat ni més ni menys que 8 Lligues, 4 Lligues de Campions, 5 Copes del Rei, 7 Supercopes d’Espanya, 3 Supercopes d’Europa i  3 Mundials de Clubs. A més, pel que fa a premis individuals, suma 5 Pilotes d’Or -més que qualsevol altre jugador a la història del futbol-, 4 trofeus Pichichi i 4 Botes d’Or, entre d’altres.

Amb la samarreta del Barça, l’argentí ha anotat un total de 507 gols en 583 partits i és el màxim golejador de la història del Club, així com el màxim golejador de la història de la Lliga espanyola. Però Leo Messi mai en té prou. L’argentí es troba en un dels millors moments de la seva carrera i encara li queda molt futbol per seguir oferint al món. La gran notícia per al barcelonisme, que ho farà defensant els colors del FC Barcelona. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut