La pel·lícula del Clàssic a Miami

La pel·lícula del Clàssic a Miami

Viu els millors moments que ens va deixar el partit entre el Reial Madrid i el Barça, abans, durant i després amb actuacions musicals i un públic entregat al Hard Rock Stadium

El Clàssic d’aquest dissabte no va ser un Clàssic qualsevol. En primer lloc, perquè es disputava a Miami i era el segon partit entre el Reial Madrid i el FC Barcelona fora de l’Estat espanyol de la història. Per aquest motiu, l’expectació a Miami era màxima. Portaven mesos esperant el dia i, evidentment, la cita no va defraudar ningú i va estar a l’altura de les expectatives.

El públic estava totalment entregat per veure els seus ídols i per viure en directe el primer Clàssic a la seva vida. Es notava en l’ambient, també en la posada en escena. Un estadi imponent que va vestir el partit de gala, a l’estil Superbowl. I és que el Hard Rock Stadium està acostumat a acollir finals de l’NFL. Així doncs, al Clàssic no hi va faltar tampoc música. Ambientat, primer, amb Prince Royce en la prèvia del duel, i, al descans, animat per Marc Antonhy. Amb tot aquest ambient els jugadors no volien fallar als seguidors i es van exhibir sobre la gespa i van oferir bon joc, gols i espectacle en un partit que el Barça es va imposar per 2-3. Un Clàssic per no oblidar que pots reviure amb aquest vídeo exclusiu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut