THW Kiel – FC Barcelona Lassa: Estrena de la preparació amb tot un clàssic

THW Kiel – FC Barcelona Lassa: Estrena de la preparació amb tot un clàssic

El conjunt de Xavi Pascual disputa el primer amistós de la pretemporada amb un duel històric a Europa i en un escenari de magnitud com el Lanxess Arena de Colònia

Després d’alguns dies d’entrenaments, el FC Barcelona Lassa d’handbol s’estrena aquest diumenge amb un partit amistós d’altura. El conjunt de Xavi Pascual és a Colònia des d’aquest dissabte per jugar tot un clàssic europeu contra el THW Kiel a les 15.45 hores. El duel, a més, es jugarà en un escenari de Final Four: el Lanxess Arena. Tot i això, el tècnic blaugrana va voler restar-li magnitud al partit en la roda de premsa que va oferir a Barcelona: “El partit es converteix en un entrenament absolut”.

Els Kiel-Barça són partits històrics a l’handbol europeu. Els zebres i els culers s’han enfrontat  25 vegades, i en els duels disputats a Alemanya el Barça té un balanç de dues victòries, dos empats i vuit derrotes. L’últim partit entre tots dos equips és recent: en els quarts de final de l’última edició de la Lliga de Campions, els de Xavi Pascual van caure per dos gols a l’Sparkassen Arena, però uns dies més tard van capgirar l’eliminatòria al Palau Blaugrana per ser a la Final Four.

Aquest partit arriba després d’una primera setmana intensa d’entrenaments, amb cinc dies d’estada a Andorra. Xavi Pascual s’ha endut fins a Colònia tots els jugadors del primer equip, a més de Buzle, del filial. En el cas de Dika Mem, Yanis Lenne i Aleix Gómez, el partit arriba després del seu primer dia amb el grup, ja que es van incorporar més tard per haver disputat el Mundial Júnior a Algèria.

L’amistós al Lanxess Arena podria suposar el debut com a blaugranes dels tres fitxatges d’aquest estiu, que divendres van ser presentats oficialment a la sala de premsa del Palau Blaugrana. Jure Dolenec, Alexis Borges i Yanis Lenne tindran l’oportunitat d’estrenar-se amb els seus nous companys, i ho faran en un escenari de luxe. Serà el primer dels dos amistosos que jugarà el Barça Lassa, ja que el proper dijous serà el torn del CSM Bucarest.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut