Xavi Pascual: “Els jugadors han vingut amb moltes ganes”

Xavi Pascual: “Els jugadors han vingut amb moltes ganes”

El tècnic del Barça Lassa va fer una valoració positiva dels primers dies de treball abans d’afrontar els dos primers partits de pretemporada

El Barça Lassa va tornar als entrenaments aquest divendres abans d’emprendre un viatge a Colònia i Bucarest per disputar els dos primers partits de la pretemporada. Després del segon entrenament del dia, Xavi Pascual va atendre els mitjans a la zona mixta del Palau Blaugrana. El tècnic blaugrana va fer una valoració molt positiva dels primers dies de feina, destacant que “els cinc dies a Andorra van ser molt durs” i que “l’equip va pas a pas”.

L’equip afronta els primers partits, i començarà amb tot un classic contra el THW Kiel al Lanxess Arena. Pascual ha volgut restar magnitud a l’enfrontament, afirmant que “el partit es converteix en un entrenament absolut”. Per als dos amistosos, el tècnic culer va confirmar que s’endú els 17 jugadors del primer equip, a més de Buzle, del filial.

Xavi Pascual també va valorar l’aportació de cadascun dels tres fitxages. Sobre Alexis Borges va dir que “ve per ajudar a defensar al centre i aportar en atac”; de Jure Dolenec, que “és recanvi de Lazarov per posició, però no pel tipus de jugador”, i de Yanis Lenne que “ve per ajudar-nos al lateral i a l’extrem dret”.

Finalment, el tècnic blaugrana no va donar la plantilla per tancada, però va reconèixer que “la incorporació que més desitjo és la del Lasse Andersson”. En aquest sentit, va comentar que “la polivalència d’alguns jugadors ens pot compensar els efectius”. “Quan recuperem el Lasse, tindrem una plantilla compensada”, va concloure.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut