La recuperació de Lasse Andersson a Andorra

La recuperació de Lasse Andersson a Andorra

L’estada del Barça Lassa al Comú d’Encamp no només ha servit per començar a preparar la temporada en equip, sinó per avançar en la posada a punt del danès, lesionat de gravetat al genoll el mes de març

Els cinc dies del Barça Lassa a Andorra han servit per començar a preparar la que serà una temporada llarga i exigent. Les triples sessions de treball –carrera, gimnàs i pista- a les instal·lacions del Comú d’Encamp han donat el tret de sortida a la pretemporada del conjunt de Xavi Pascual, però paral·lelament al treball en equip, Lasse Andersson ha aprofitat també l’entorn i les comoditats de l’espai per seguir amb la seva recuperació.

El lateral danès es recupera d’una greu lesió al genoll esquerre que es va fer el passat mes de març en un partit de Lliga de Campions contra el Wisla Plock. Andersson, que ha treballat sense descans durant l’estiu per tornar com abans millor a les pistes, ha continuat amb la càrrega de treball físic. A Andorra, el danès ha fet treball de reforç i força per encarar el tram final de la recuperació. Amb el doctor i els fisioterapeutes de l’equip, Andersson fa tot el possible per tornar a trepitjar el parquet en les millors condicions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut