11 Andersson

Lasse Andersson

Lateral esquerre

L'habilitat ofensiva, l'encert amb el llançament i el joc vistós són les principals característiques d'un jove jugador format a l'escola danesa

Andersson és un dels joves jugadors de la prolífica escola danesa. Va arribar a Barcelona a l’inici de la temporada 2016/17, provinent del Kolding de la seva Dinamarca natal. El seu talent i la seva joventut el van portar a l’equip olímpic de Dinamarca.

Però la seva trajectòria es va llaurar a l’ FIF Frederiksberg, on va començar a jugar a Handbol. Posteriorment va jugar mitja temporada amb el TMS Ringsted i l’equip més important de l’handbol danès, el KIF Kolding va incorporar-lo l’any 2013. Del 2013 al 2016 va viure la seva eclosió com a jugador d’handbol.

Tant a la Lliga Danesa com a la VELUX EHF Champions League, Andersson va anar demostrant el seu talent, un talent que el va fer firmar pel FC Barcelona per quatre temporades. Amb la seva arribada a Barcelona es convertia en el sisè jugador danès de la història del Barça d’handbol, seguint la línia de Jeppessen, Noddesbo, Hvidt, Bolsen i Hansen.

Perfil tècnic

Lasse Andersson demostra molts dels trets de l’escola danesa: habilitat ofensiva, encert amb el llançament i joc vistós. La seva capacitat golejadora l’ha demostrat a Europa i el seu handbol creatiu l’ha convertit en un dels jugadors més prometedors de l’handbol europeu.

Palmarès

Amb el FCB
Títols Quantitat Temporades
Copa ASOBAL 2 2016/17 - 2017/18
Supercopa d'Espanya 3 2016/17 - 2017/18 - 2018/19
Supercopa de Catalunya 3 2016/17 - 2017/18 - 2018/19
Super Globe 1 2017/18
Copa del Rei 2 2016/17 - 2017/18
Lliga 2 2016/17 - 2017/18
Amb la selecció
Títols Quantitat Temporades
Or als Jocs Olímpics 1 2016
Altres
Títols Quantitat Temporades
Lliga danesa 2 2013-2014 - 2014-2015
Copa danesa 1 2012-2013