Les incorporacions blaugrana, preparades per viure el Trofeu Joan Gamper

Les incorporacions blaugrana, preparades per viure el Trofeu Joan Gamper

Ernesto Valverde, Nélson Semedo i Marlon Santos viuran el seu primer Gamper com a blaugranes, mentre que Deulofeu hi torna per primera vegada com a jugador del primer equip

La disputa del Trofeu Joan Gamper donarà el tret de sortida a la temporada del FC Barcelona. L‘edició d’aquest 2017 serà especial, ja que significa el debut d’Ernesto Valverde com a tècnic del Barça al Camp Nou.

Com cada any, l’afició blaugrana podrà gaudir de les cares noves del primer equip. L’entrenador Ernesto Valverde, el lateral portuguès Nélson Semedo i Marlon Santos seran les incorporacions que trepitjaran el Camp Nou per primera vegada com a blaugranes. També serà un partit emotiu per a Gerard Deulofeu, que tornarà a jugar el Gamper com a jugador del primer equip, després de disputar-lo quan era jugador del Barça B.

Un partit d’homenatge

El Trofeu Joan Gamper viu en aquest any 2017 la seva 52a edició, i es disputarà aquest proper dilluns a les 20.30 hores contra el Chapecoense brasiler. Un matx que recordarà les 71 víctimes mortals de l’accident aeri que va patir l’expedició del club brasiler quan es dirigien a Colòmbia per disputar la final de la Copa Sud-americana fa uns mesos. De fet, el conjunt brasiler lluirà una samarreta especial, amb motiu de la disputa del Gamper, honorant la fundació del club, i lluirà el lema ′Tots som Chape‛ en al·lusió al fatal accident.

A més, l’afició podrà gaudir, com cada any, de la presentació oficial del primer equip. Jugadors com Messi, Suárez, Iniesta o Piqué desfilaran per la gespa del Camp Nou abans de l’inici del partit. De la mateixa manera, l’afició blaugrana també tindrà l’oportunitat de conèixer en directe el nou tècnic Ernesto Valverde i el seu equip de treball, que seran els encarregats de guiar els jugadors blaugrana durant la temporada 2017/18. El partit es podrà seguir en obert per Barça TV –que realitzarà una cobertura especial– i per Atresmedia a la resta del territori espanyol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut