Festa familiar al Camp Nou amb motiu del Trofeu Joan Gamper

Festa familiar al Camp Nou amb motiu del Trofeu Joan Gamper

Els aficionats disposen d’un 40% de descompte en les entrades adquirides a través del web del Club per al partit que culminarà una jornada plena d’activitats per a totes les edats

Com cada any, el Trofeu Joan Gamper dona el tret de sortida a la nova temporada. En aquesta ocasió, la visita de l'equip brasiler del Chapecoense significarà la presentació oficial davant de l’afició del Barça 2017/18, el primer projecte d’Ernesto Valverde al capdavant de l’equip. El partit, però, serà la festa final d’una jornada plena d’activitats a tot el Camp Nou.

L’Estadi i els seus voltants tornaran a oferir una infinitat d’activitats per a tota la família, però especialment centrades en els més petits de la casa. Els nens i nenes podran gaudir d’un dia 100% culer, amb jocs i paradetes per passar un dia especial. Algunes d’aquestes activitats, a més, tindran un caire refrescant per ajudar a suportar les altes temperatures tan habituals al mes d’agost.

Una sèrie d’espectacles itinerants animaran la jornada amb bandes de música, batucades i exhibicions de futbol freestyle, i també hi haurà espais de restauració i barres de subministrament de begudes.

Entrades amb el 40% de descompte al web del Club

Les entrades per assistir al partit del Trofeu Joan Gamper es poden adquirir pels canals de venda habituals, a través del web www.fcbarcelona.cat i a les taquilles del Camp Nou de 9.15 h a 19.30 h.

La venda des del web ofereix un 40% de descompte en el preu de les entrades, que estarà activat fins al dia del partit i fins a exhaurir les existències de cada zona. Per accedir a aquest descompte a la compra des del web cal utilitzar el codi “GAMPER40”. Amb l’aplicació d’aquest descompte, i un cop exhaurides les entrades més econòmiques de 17 €, els preus per assistir al Trofeu Joan Gamper oscil·len entre els 26 € i els 50 €.

El Chapecoense serà homenatjat al Camp Nou

L'equip del Chapecoense va ser víctima d'un tràgic accident aeri quan anava a jugar la final de la Copa Sud-americana, a Colòmbia, el 28 de novembre passat. El FC Barcelona retrà homenatge a les 71 persones que van morir a l’accident i a les seves famílies en el 52è Trofeu Joan Gamper, i farà un reconeixement als supervivents. Després de la presentació oficial de la plantilla barcelonista, el Club homenatjarà Alan Ruschel, Jakson Follman i Helio Hermito Neto, tres jugadors del Chapecoense que van sobreviure a l’accident i que seran els encarregats de fer el xut d’honor del partit. Un cop acabat el partit, es farà una foto oficial a la Llotja President Suñol del Camp Nou.

Es tracta del sisè equip brasiler convidat que visitarà el Camp Nou, després que en les anteriors edicions ho fessin quatre vegades l’Internacional de Porto Alegre, tres el Vasco da Gama, dues el Santos i una el Flamengo i el Botafogo. D’aquests, l’únic club que va aconseguir guanyar un Gamper va ser l’Internacional de Porto Alegre la temporada 1982/83.

Els horaris de la festa

Les activitats del Trofeu Joan Gamper s’iniciaran a les 12 hores i duraran fins a les 19 hores. Dins d’aquest horari tindran lloc també les actuacions itinerants per l’esplanada del Camp Nou, mentre que els dos concerts que la Banda del Coche Rojo efectuarà a l’escenari Damm  tindran lloc a les 16 i a les 17.45 hores. L’obertura de portes del Camp Nou es farà a les 18 hores, però des de les 16 hores ja es demanarà l’entrada del partit a tota persona que vulgui accedir al recinte de la festa del Trofeu Joan Gamper.

A les 19.30 hores tindrà lloc la presentació del cos tècnic i la plantilla davant l’afició del Camp Nou. La jornada festiva blaugrana culminarà a les 20.30 hores amb el partit amistós entre el FC Barcelona i el Chapecoense. El matx es podrà seguir en obert per Barça TV, que oferirà un programa especial a partir de les 18.30 hores, i també per Atresmedia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut