La convocatòria per al debut a la Lliga

La convocatòria per al debut a la Lliga

El tècnic del FC Barcelona ha citat 18 jugadors per enfrontar-se al Betis (diumenge, 20.15h), en el primer partit de la Lliga 2017/18

Tot a punt perquè arrenqui la Lliga al Camp Nou. Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat aquest dissabte al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva en el darrer entrenament abans del primer compromís de Lliga del curs davant el Betis. Una sessió on també hi ha estat Iñaki Peña, del Juvenil.

La Lliga 2017/18 aixeca el teló a l’Estadi amb la visita del conjunt andalús en la primera jornada del campionat (diumenge 20, a les 20.15 hores, beIN LaLiga). En acabar l’entrenament, el tècnic blaugrana Ernesto Valverde ha facilitat la llista dels 18 convocats: Ter Stegen, Cillessen, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Arda, Messi, Mascherano, Deulofeu, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal i Umtiti.

Tant Piqué com Vermaelen han rebut l’alta mèdica, i, a més, cal recordar que el tècnic culer no podrà comptar amb Iniesta, Rafinha i Suárez, que continuen recuperant-se de les seves lesions. A més, també han quedat fora de la llista Marlon, Munir, Samper, Douglas i Vermaelen per decisió tècnica. Paulinho no ha entrat a la convocatòria perquè està pendent de resoldre un assumpte burocràtic i de rebre tota la documentació necessària del Guangzhou Evergrande, malgrat que el Club ha fet les gestions necessàries perquè el jugador participés en el partit de demà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut