Valverde:

Valverde: "La idea és anar a guanyar i emportar-nos el títol"

El tècnic blaugrana ha destacat en roda de premsa que "no hi ha res impossible i no ens donarem per vençuts"

El tècnic blaugrana, Ernesto Valverde, ha destacat en la roda de premsa prèvia al partit de tornada de la Supercopa d'Espanya davant el Reial Madrid que "no hi ha res impossible". "Mantenim la nostra idea d'anar-hi a guanyar el partit i emportar-nos el títol, no ens donarem per vençuts. Tot i que serà complicat i difícil, tenim possibilitats i anirem a per això", ha afegit.

Valverde ha recalcat també: "Hem de generar situacions de gol per poder marcar, el desavantatge és important. Hem d'anar cap endavant però també controlar els seus contraatacs, són especialistes en això". A més, ha recordat: "Durant el partit els vam defensar bé, però al final, amb l'ímpetu d'anar cap endavant, vam descuidar-ho una mica i aquí es va desequilibrar el partit".

"Serà complicat però tenim opcions, no hi ha res impossible"

Pel que fa al nou fitxatge, el tècnic ha afegit: "Paulinho és un jugador important a la selecció, amb tècnica, físic i força. No hi ha un perfil com ell a l'equip i ens pot donar versatilitat a l'hora d'utilitzar-lo". A més, ha destacat que Sergi Roberto "és un jugador important, polivalent i amb el qual conto per a aquesta temporada".

Finalment, Valverde també ha recordat que la intenció és mantenir a l'equip compacte: "Si el partit es trenca, ells treuen profit dels espais. Intentarem estar junts tant endavant com enrere. Atacar i defensar amb tot l'equip junt", ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut